Bütçe
250 TL
Biraz daha çıkamaz mısınız? Avon musk air+ beğenmiştim ben biraz daha çıkarsanız perceive de olabilir. Ben avon tarafındayım.
Attığınız nasıl? Daha fazla çıkamam ne yazık ki.

Boynuma nemlendirici sürüp üzerine sıkınca iltifat aldım. Musk air tarafında. İyidir, üzmez.
Siz kullandınız mı bu ürünü? Kalıcılığı nasıl peki?

Attığınız nasıl? Daha fazla çıkamam ne yazık ki.

Siz kullandınız mı bu ürünü? Kalıcılığı nasıl peki?
Kalıcılığı dediğim şekilde iyi diyebilirim. Kokusu böyle fresh bir koku. Tam yazlık. Yanında taşı arada sık. Fiyatına göre iyi bir koku.

Dene cidden pişman olmayacaksın.

Kokusu böyle fresh bir koku. Tam yazlık. Yanında taşı arada sık. Fiyatına göre iyi bir koku.

On numara tam istediğim kokudan bir de. Teşekkür ederim sipariş verdim. 2-3 gün içinde gelir umarım.

Parfümü insanların önerisine göre alınmasını doğru bulmuyorum açıkçası. Bana güzel gelen koku sana gelmeyebilir, seni yansıtmayabilir. Parfümü internetten almak yerine parfümcüden almanız daha sağlıklı olur.

Parfümü deneyerek almanız en mantıklı seçenek olacaktır.

Ancak yine de benim daha önce kullandığım ve beğendiğim bir parfümü size önerebilirim. Avon Black Suede Erkek Parfüm Edt 75 ml - Fiyatı, Yorumları

Normalde kullandığım parfüm var ama bitti. Hollanda'dan geldiği için fresh kokulu geçici 15-20 gün kullanacağım bir parfüm arıyordum. Teşekkür ederim. Kokusu için üstteki arkadaşa güvendim ve sipariş verdim.

@Uyuyan Sincap, hocam parfüm geldi. Bence kokusu çok güzel kalıcılığını daha test edemedim yarın test edeceğim. Bana 2-3 gün kalsa yeterli zaten. Biraz keskin bir kokusu var ama hoşuma gitti beğendim. Öneri için sağ olun!

Son düzenleyen: Moderatör: