Bütçe
2000-2500
Arkadaşlar teşekkürler. Birkaç sorum daha olacak. Wraith'de olan kablosuz gamepadler nasıldır tercihim kablosuz. MSI'n nasıldır gamepadlari?

Ve hep PlayStation gamepadleri kullandım bu stillere alışabilir miyim?
Alışırsınız.

Wraith'tekiler F/P değil bana kalırsa.

Şu ikisi oldukça mantıklı olur. Gamesir olan TMR joystick kullaniyor, o yüzden önerebilirim onu.

İndirim kodu olarak ise WG2025 kullanabilirsiniz.

Merhaba, bu zamana kadar PS3, PS4 orjinal, çakma kollar kullandım. Kaliteli gamepad önerisi istiyorum uzun ömürlü dayanabilen bir kol. PC için kullanacağım. Futbol oyunları, araba oyunları, Rocket League gibi oyunlar için uygun kol önerisi.
Teşekkürler.

Almak istemeyen olabilir belki bazı insanlar güvenemiyor diye attım.
WhatGeek oldukça güvenilir bir site, o konuda şüphesi olmasın konu sahibinin. Türkiye'den ürün alır gibi işliyor süreç. Herhangi bir farklılık yok, sadece daha uzun sürüyor gelmesi. Ortalama 10 günde geliyor.

WhatGeek oldukça güvenilir bir site, o konuda şüphesi olmasın konu sahibinin. Türkiye'den ürün alır gibi işliyor süreç. Herhangi bir farklılık yok, sadece daha uzun sürüyor gelmesi. Ortalama 10 günde geliyor.
Ben güvenli olduğunu biliyorum bazı insanlar sadece istemiyorlar biz güvenli desek de. Zaten bende yakın zamanda Whatgeek'den Cyclone 2 alıcam para yatınca beklediğim. :D

TMR joystick ile gelmesi gerçekten F/P yapıyor.

TMR bence o kadar çok önemli bir olay değil. Hall effect analogları da iyi zaten GameSir'in ama sunduğu özellikler Flydigi Vader 4 ve Apex 4 gibi kollar ile yarışır durumda ama fiyat olarak çok daha ucuz. Microswitch tetikler ve mekanik ön tuşlar ayrıca titreşimi çok kaliteli olması ve şarj standı olması, malzeme kalitesi falan bayağı iyi özellikleri kaliteli olarak sunuyor.

TMR bence o kadar çok önemli bir olay değil. Hall effect analogları da iyi zaten GameSir'in ama sunduğu özellikler Flydigi Vader 4 ve Apex 4 gibi kollar ile yarışır durumda ama fiyat olarak çok daha ucuz. Microswitch tetikler ve mekanik ön tuşlar ayrıca titreşimi çok kaliteli olması ve şarj standı olması, malzeme kalitesi falan bayağı iyi özellikleri kaliteli olarak sunuyor.
Batarya ömrü, doğruluk ve joystick ömrü açısından TMR'nin daha iyi olduğu bariz hocam.

Alışırsınız.

Wraith'tekiler F/P değil bana kalırsa.

Şu ikisi oldukça mantıklı olur. Gamesir olan TMR joystick kullaniyor, o yüzden önerebilirim onu.

İndirim kodu olarak ise WG2025 kullanabilirsiniz.
Ilk attığınız linktekinin neredeyse aynısını yukarda bir Türk satıcısı tarafından satıldığı linki atmıştım. Amerika'ya para kazandırmak yerine hem Türkiye'ye para kazandırmak açısından hem de gümrük olayı olmadan benim attığım linkten alması daha cazip. Ayrıca kargo ve gümrük ile beraber sizin attığınız çok daha pahalıya geliyor.