Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000-2500
WhatGeek'te gümrük masrafı vs. yok, gümrük limiti de yok. 200 dolarlık ürün alsa bile gümrükten geçiyor. İndirim kodu ile kargo ücreti de yok. Ayrıca attığım 8BitDo ile sizin attığınız 8BitDo da aynı falan değil, sizin attığınız kablolu ve hall effect değil. Benim attığım kablosuz, hall effect ve şarj standı ile geliyor. Gözlük takmanızı öneririm.Ilk attığınız linktekinin neredeyse aynısını yukarda bir Türk satıcısı tarafından satıldığı linki atmıştım. Amerika'ya para kazandırmak yerine hem Türkiye'ye para kazandırmak açısından hem de gümrük olayı olmadan benim attığım linkten alması daha cazip. Ayrıca kargo ve gümrük ile beraber sizin attığınız çok daha pahalıya geliyor.
cemkaraca
Yetkin
Gümrük masrafı nasıl olmuyor? Zaten gözlük kullanıyorum, sırf bazı şeyleri okuyamadım diye engelimle dalga geçme nedeninizi anlamadım. Ama konu o değil konu Türk satıcısından alınması gerektiği.WhatGeek'te gümrük masrafı vs. yok, indirim kodu ile kargo ücreti de yokAyrıca attığım 8BitDo ile sizin attığınız 8BitDo da aynı değil, sizin attığınız kablolu ve hall effect değil. Gözlük takmanızı öneririm.
Site ürün fiyatlarını faturaya düşük yansıtıyor, bu sayede hiçbir vergi olmadan adresinize getirtebiliyorsunuz. 30 Euro limiti de olmuyor bu sayede.Gümrük masrafı nasıl olmuyor? Zaten gözlük kullanıyorum, sırf bazı şeyleri okuyamadım diye engelimle dalga geçme nedeninizi anlamadım. Ama konu o değil konu Türk satıcısından alınması gerektiği.
"Ama konu o değil konu Türk satıcısından alınması gerektiği."
Böyle bir zorunluluk da yok ayrıca. Türk satıcısı olacak diye niye çok daha kötü ve kazık bir ürün alsın?
cemkaraca
Yetkin
Çok kötü mü? Benim attığımla sizin attığınızın kablosuz harici nasıl bir farkı var?Site ürün fiyatlarını faturaya düşük yansıtıyor, bu sayede hiçbir vergi olmadan adresinize getirtebiliyorsunuz. 30 Euro limiti de olmuyor bu sayede.
Böyle bir zorunluluk da yok ayrıca. Türk satıcısı olacak diye niye çok daha kötü ve kazık bir ürün alsın?
Hall effect joysticklere sahip ve dock ile gelmekte.Çok kötü mü? Benim attığımla sizin attığınızın kablosuz harici nasıl bir farkı var?
Bu arada sizin attığınızın stoğu da yok.
cemkaraca
Yetkin
Attığım zaman stokta vardı, henüz bitmiş olmalı. O hâlde sizin attığınız en iyi tercih olabilir. 8 BitDo kullanıyorum ben de tavsiye ederim konu sahibi arkadaşa.Hall effect joysticklere sahip ve dock ile gelmekte.
Bu arada sizin attığınızın stoğu da yok.
Eki Görüntüle 135213
Son düzenleme:
Sitenin saçmalığı daha çok, sepete ekle butonunu silmiyor site stokta olmasa bile. O yüzden yanlış görmüş olabilirsiniz siz de ilk başta. Ben de yeni fark ettim stokta olmadığını.Attığım zaman stokta vardı, henüz bitmiş olmalı. O hâlde sizin attığınız en iyi tercih olabilir. 8 BitDo kullanıyorum bende tavsiye ederim konu sahibi arkadaşa.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 5
Hocam merhabalar donglesi olan bir şey daha iyi olur. Ayriyeten gümrük konusunda en son ne zaman sipariş ettiniz Türkiye'ye ürün? Bu konularda işimi biraz şansa bırakmak istemiyorum da.Sitenin saçmalığı daha çok, sepete ekle butonunu silmiyor site stokta olmasa bile. O yüzden yanlış görmüş olabilirsiniz siz de ilk başta. Ben de yeni fark ettim stokta olmadığını.
Dongle var zaten.Hocam merhabalar donglesi olan bir şey daha iyi olur. Ayriyeten gümrük konusunda en son ne zaman sipariş ettiniz Türkiye'ye ürün? Bu konularda işimi biraz şansa bırakmak istemiyorum da.
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
Bu mesaj kafi gibi.
Mesajı [email protected]'a iletmeniz gerekiyor.
En son bu arkadaşa aldirdim, sorunsuz bir şekilde eline ulaştı. Şansa birakma gibi bir durum söz konusu değil yani, kesin olarak vergi çıkmıyor.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-