Bütçe
2000-2500
Dongle var zaten.

En son bu arkadaşa aldirdim, sorunsuz bir şekilde eline ulaştı. Şansa birakma gibi bir durum söz konusu değil yani, kesin olarak vergi çıkmıyor.

Tamamdır

GameSir Cyclone 2​

Olanı alacağım aldıktan sonra mı yazayım desteğe? Ve indirim kodu ne kadar indirim yapar?

Tamamdır. GameSir Cyclone 2 Olanı alacağım aldıktan sonra mı yazayım desteğe? Ve indirim kodu ne kadar indirim yapar?
İndirim kodu kargo ücretini karşılar. Alırken sepet kısmında sağdaki not kutusuna T.C. kimlik numaranızı yazın. Aldıktan sonra mail atarsınız evet.

https://www.whatgeek.com/products/gamesir-cyclone-2-tri-mode-game-controller Çok rahatsız ettim kusura bakmayın bunu 1 hafta içinde sipariş edeceğim. Garantisi kaç yıl? Stick Drift yaşar mıyım? Önceki kollarımın hepsinde yaşadım hepsi de tamir edince eskisi gibi olmadı.
Bunlar Stick drift korumalı ürünler. Fiziki bir mekanizma olmadığı için Stick drift yeme ihtimali Xbox 9. nesil gibi kollara nazaran 100 kat daha düşük.

Bunlar stick drift korumalı ürünler. Fiziki bir mekanizma olmadığı için stick drift yeme ihtimali Xbox 9. nesil gibi kollara nazaran 100 kat daha düşük.

Garantisi 1 yıl, yeni ürün gönderimi veya tam para iadesi yapıyorlar sorun çıkarsa. Stick drift elbette olmaz.

2. bir ürün alabilirim 21 dolarlık gamepad desteğe yazsam sorun olmaz herhalde. Teşekkürler aldığım zaman süreçle ilgili bilgilendiririm.

Garantisi 1 yıl, yeni ürün gönderimi veya tam para iadesi yapıyorlar sorun çıkarsa. Stick drift elbette olmaz.

GameSir Nova L ve modeli ile arasında çok fark olur mu ondan 2 tane alabilirim.

Son düzenleme: