Bütçe
2500 TL

Drwenski

Uzman
Selam. Bilgisayarımda 8 BitDo 2.4GHz Ultimate C kullanmaktayım. İşimi görüyor memnunum. Bir adet daha gamepad almak istiyorum. wraithesports.com bunu öneriyorlar sizce nasıl? Başka önerilerinize de açığım şimdiden teşekkürler.

Iyzico + Parolapara kampanyasını kullanarak alacağım için önerinizin Wraith, GamingGenTR'ya da İtopya'dan olması çok iyi olur.

8Bitdo Ultimate 2C olabilir, Wukong edition olabilir. Zaten memnunmuşsunuz, ben de 2C versiyonunu kullanıyorum Ağustos' tan beri. Çok güzel cihaz.
Evet fakat 2C versiyonu bahsettiğim sitelerde yok ne yazık ki.

Bigbig won gale hall combo, fantech shooter 3 veya eos pro bakabilirsiniz.
EOS Pro düşünüyorum bende hocam cashbacklerle felan neredeyse yarı fiyatına geliyor tahminimce.

EOS Pro düşünüyorum bende hocam cashbacklerle felan neredeyse yarı fiyatına geliyor tahminimce.
Triggerlarda yay gıcırdama sesi olabiliyor diyorlar ama haricinde bir sorununu bilmiyorum fena olmayan bir kol lakin ben genel olarak fantechi sevmiyorum. Hem kalite kontrol sorunları hem de garantisinin türkiyede çok da iyi olmaması sebebiyle normalde gamesir kolllarını daha fazla öneriyorum lakin bu sitelerden alabileceğiniz en iyi kollar bunlar gibi duruyor.

Triggerlarda yay gıcırdama sesi olabiliyor diyorlar ama haricinde bir sorununu bilmiyorum fena olmayan bir kol lakin ben genel olarak fantechi sevmiyorum. Hem kalite kontrol sorunları hem de garantisinin türkiyede çok da iyi olmaması sebebiyle normalde gamesir kolllarını daha fazla öneriyorum lakin bu sitelerden alabileceğiniz en iyi kollar bunlar gibi duruyor.
Anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için. Az önce aldım ben de, üzerine çok düşünmeden. Cashbackleri düşünce 1015 TL'ye geldi gamepad.

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın. Aktif olarak kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Şarj süreside gayet yeterli ve iyi.

Ölü bölge var mı hocam? Test etme imkanınız var mı?

Nasıl test yapılacağına dair örnek:

İç ölü bölge - https://www.youtube.com/clip/UgkxJxPbI-KxeFgDOkwpfVUG10h7dICcjLrc
Dış ölü bölge - https://www.youtube.com/clip/UgkxzWnhFA8dAmzQTpBHAjD0q7hYpwuwQ2nz