2500 TL'ye klavye önerisi

JenS

Uzman
Bütçem en fazla 2500 TL tavsiyelerinizi bekliyorum. Siyah renk olursa çok sevinirim teşekkürler.

Aula F75 alin Sahibinden'den. Kapalı kutu bulursunuz 2.000-2.200 civarına maksimum.

Yaşadığım yer küçük bir şehir olduğu için bulabileceğimi sanmıyorum hocam açıkçası.

Güvenilir midir acaba site?

Ses konusunda nasıldır hocam bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığım yer küçük bir şehir olduğu için bulabileceğimi sanmıyorum hocam açıkçası.

Güvenilir midir acaba site.
Site güvenilir ama ne zaman indirime girer orası belli değil. Attığım Royale Kludge ses olarak Aula F75'e cidden çok benziyor ve indirimde. Tek farkı kablosuz olma desteği yok.

Güvenilir midir acaba site?

Ses konusunda nasıldır hocam bilginiz var mı?

Site güvenilir ama ne zaman indirime girer orası belli değil. Attığım Royale kludge ses olarak aula F75'e cidden çok benziyor ve indirimde. Tek farkı kablosuz olma desteği yok.

Peki aula F75 için 3000 TL bandına çıkılır mı? Yoksa attığınız ürün hoş duruyor onu almayı düşünüyorum oyun oynarken işimi görsün yeterli benim için.

3000TL bandına bence gene çıkılmaz çünkü bu attığım klavyenin kablosuz versiyonu var 3000TL. Ses ve kalite olarak çok benzer 2 klavye varken 0 ve garantili olanı almak daha mantıklı olur.

Normalde attığım klavye 2800TL civarıdaydı ve o zaman Aula F75 alınır derdim. Hem Aula hem de R75 elimde var o yüzden R75 0 ve garantili almak daha mantıklı ikisini de karşılaştırdığımda.

3000 bandını 0 F75 için demiştim hocam ama attığınız üründe hoş duruyor daha iyi bir seçenek yoksa akşam siparişini veriyorum o zaman. @Spartan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…