O da bir yere kadar. Klavye ne kadar da Switch değiştireceğim zaten. PCB kaynaklı da çift tıklama olabiliyor.
Dediğim gibi o sorun AK680 modelinde. K870T'yi kullanan bir sürü tanıdıklarım var hepsi memnun.
O da bir yere kadar. Klavye ne kadar da Switch değiştireceğim zaten. PCB kaynaklı da çift tıklama olabiliyor.
Aula S100 Pro nasıl peki?![]()
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce)
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Havit'in no name modellerine yanaşmayın.
Fnatic ministreak alınabilir mi peki ? Işığı olup tuşun içinden geçmemesi kötü duruyor bence.İçinde yalıtım olmayan bir model ve switch kalitesi belirsiz.
![]()
MageGee SKY98 99 Tuş Gasket RGB Hot-Swap Kablolu Siyah-Gri Gaming Klavye - incehesap.com
MageGee SKY98 99 Tuş Gasket RGB Hot-Swap Kablolu Siyah-Gri Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Full layout istiyorsanız buna bakın.
Fnatic ministreak alınabilir mi peki? Işığı olup tuşun içinden geçmemesi kötü duruyor bence.
Fnatic ministreak ne olduğu belirsiz mi? Eski ve yorumları var ama.Bu fiyatta alacağın ışığı geçiren klavyeler çok kaliteli olmaz. Ne olduğu belirsiz bir klavye.
Fnatic ministreak ne olduğu belirsiz mi? Eski ve yorumları var ama.
Fnatic ministreak ne olduğu belirsiz mi? Eski ve yorumları var ama.
Dediğin şeyler kalitesiz olsa kötü yorumlar ortaya çıkardı ya hani? Ajazz' ın da düzgün bilinmiyor. Switch markası kailh sanırım belirtmişler.Dostum eski ve yorumu olması ne olduğu belli olduğu anlamına gelmiyor. PCB kalitesini biliyor musun? Yalıtım kalitesini biliyor musun? Switchleri ne POM'mu biliyor musun?
Zamanında Ajazz Ak680 modeli de çok öneriliyordu forumlarda. 1 yıl civarı sonra falan çift tıklama gibi şikayetler başladı. Bu modelde yeni yeni satılmaya başlanmış ilerisi belli değil.Hocam, K870T Pro modeli en mantıklısı. O bütçede o klavye size 1 sorun çıkartacaksa, diğer klavyeler o bütçede 2 sorun çıkartır. Bu teknoloji işi şans işi zaten. Niye o klavyeye o kadar önyargılısınız anlayamadım.
Dediğin şeyler kalitesiz olsa kötü yorumlar ortaya çıkardı ya hani? Ajazz'ın da düzgün bilinmiyor. Switch markası Kailh sanırım belirtmişler.
Dediğin şeyler kalitesiz olsa kötü yorumlar ortaya çıkardı ya hani? Ajazz'ın da düzgün bilinmiyor. Switch markası Kailh sanırım belirtmişler.
Zamanında Ajazz AK680 modeli de çok öneriliyordu forumlarda. 1 yıl civarı sonra falan çift tıklama gibi şikayetler başladı. Bu modelde yeni yeni satılmaya başlanmış ilerisi belli değil.