Bütçe
1.500 TL
İçinde yalıtım olmayan bir model ve switch kalitesi belirsiz.

Full layout istiyorsanız buna bakın.
Fnatic ministreak alınabilir mi peki ? Işığı olup tuşun içinden geçmemesi kötü duruyor bence.

Dostum eski ve yorumu olması ne olduğu belli olduğu anlamına gelmiyor. PCB kalitesini biliyor musun? Yalıtım kalitesini biliyor musun? Switchleri ne POM'mu biliyor musun?
Dediğin şeyler kalitesiz olsa kötü yorumlar ortaya çıkardı ya hani? Ajazz' ın da düzgün bilinmiyor. Switch markası kailh sanırım belirtmişler.

Hocam, K870T Pro modeli en mantıklısı. O bütçede o klavye size 1 sorun çıkartacaksa, diğer klavyeler o bütçede 2 sorun çıkartır. Bu teknoloji işi şans işi zaten. Niye o klavyeye o kadar önyargılısınız anlayamadım.
Zamanında Ajazz Ak680 modeli de çok öneriliyordu forumlarda. 1 yıl civarı sonra falan çift tıklama gibi şikayetler başladı. Bu modelde yeni yeni satılmaya başlanmış ilerisi belli değil.

Dediğin şeyler kalitesiz olsa kötü yorumlar ortaya çıkardı ya hani? Ajazz'ın da düzgün bilinmiyor. Switch markası Kailh sanırım belirtmişler.

Hocam, çok dandik şeyleri bile yorumlarda övenler var; ona kalırsa onlar ne olacak? Adam başka bir şey denememiş oluyor, elindekini iyi zannedebiliyor. Veya sorun yaşadıktan sonra yorumunu güncellemeyip yazmayan kişiler ne olacak?

Dediğin şeyler kalitesiz olsa kötü yorumlar ortaya çıkardı ya hani? Ajazz'ın da düzgün bilinmiyor. Switch markası Kailh sanırım belirtmişler.

Zamanında Ajazz AK680 modeli de çok öneriliyordu forumlarda. 1 yıl civarı sonra falan çift tıklama gibi şikayetler başladı. Bu modelde yeni yeni satılmaya başlanmış ilerisi belli değil.

Diğer AIGO modeline bakın o zaman, emin olamıyorsanız ne diyelim? O modele bile sıcak yaklaşmadınız ki, o bütçede tercih kısıtlı.