Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar amcama ehliyet gerektirmeyen 250W altı bir 3 tekerlekli motor arıyoruz. Ben internetten baktım ama pek bulamadım. Genelde bulduğum 3 tekerlekli motorlar 250W üstü. 250W ve üstü olursa ehliyet gerekiyormuş.

Çok riskli kalır. Ehliyeten kaçmak için gidip o saçma şeyleri almayın. Bir kere trafiğin akışına ayak uyduramaz hızlı giderse sıkıntı olur dönerken falan bana kalırsa normal motor alsın daha güvenli (denge olayı yok diye 3 tekerliyi kolay sanmayın az fazla çevirdimi takla atar vallahi)

Motor önerisi veremem ama şehir trafiğinde süreceksen bu topa girme. Benim de kuzenim ehliyetsiz babasının 3 tekerli moturunu sürüyor mesela ama trafiğe çıkmıyor çarşıya falan gidiyor öbür türlü risk, canından kıymetli değil. Ha eğer illa öneri istersen kuzenime sorarım o anlıyor motorlardan.

Motor önerisi veremem ama şehir trafiğinde süreceksen bu topa girme. Benim de kuzenim ehliyetsiz babasının 3 tekerli moturunu sürüyor mesela ama trafiğe çıkmıyor çarşıya falan gidiyor öbür türlü risk, canından kıymetli değil. Ha eğer illa öneri istersen kuzenime sorarım o anlıyor motorlardan.
Çok iyi olur teşekkür ederim. 250 watt altı olması önemli.