Detaylar
Kim cevapladı?Gloxinium
Becerikli
Windows 11 için temiz kurulum yaptıktan sonra ReviOS kurmuştum, 20-25 gb alan açıldı kurduktan sonra.256 GB SSD olan laptopum var. İçinde 2 tane oyun var. Forza Horizon 5, FIFA 19. Bu iki oyun toplam 160 civarı zaten. Nasıl yer açabilirim oyun silmeden?
Birde bir şey daha eklemek istiyorum. Bir uygulama silerken Revo Uninstaller kullan derim, uygulama silindekten sonra kalan atık dosyalarıda bulup siliyor, bazen 50kb bazen 50-100 mb dosyalar bulduğu oldu bende.
Peki Revo kullanmadan çoktan sildiğimiz uygulamaların atık dosyalarını aynı şekilde Revo kullanarak silebilirmiyiz?Windows 11 için temiz kurulum yaptıktan sonra ReviOS kurmuştum, 20-25 gb alan açıldı kurduktan sonra.
Birde bir şey daha eklemek istiyorum. Bir uygulama silerken Revo Uninstaller kullan derim, uygulama silindekten sonra kalan atık dosyalarıda bulup siliyor, bazen 50kb bazen 50-100 mb dosyalar bulduğu oldu bende.
Gloxinium
Becerikli
Ben windows 11'i kurduğumdan beri kullandığım için hiç test etmedim böyle bir şey ama uygulamada "gereksiz dosyaları temizle" diye bir seçenek var, bir göz atabilirsinPeki Revo kullanmadan çoktan sildiğimiz uygulamaların atık dosyalarını aynı şekilde Revo kullanarak silebilirmiyiz?
cemkaraca
Yetkin
Herhangi bir OS kurmak istemiyorum aslında. Çoğu uygulamayı da Revo Uninstaller ile siliyordum ama neden böyle oldu anlamadım.Windows 11 için temiz kurulum yaptıktan sonra ReviOS kurmuştum, 20-25 gb alan açıldı kurduktan sonra.
Geneli oyun ve sistem.TreeSize uygulamasını kullanarak neyin ne yer kapladığını görerek gereksizleri silebilirsiniz.
goktug.59
Başarılı
Pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Ek depolama alarak sorunu çözebilirsiniz.
cemkaraca
Yetkin
HDD alsam bi 256GB daha bana yeter ama harici alırım, USB ile bağlanan. Kaç TL'ye patlar?Pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Ek depolama alarak sorunu çözebilirsiniz.