Bütçeden çok kaliteli, üzmeyecek ve 256 GB bir telefon bakmaya gideceğim. Aklımda S21, S22, S23 ve S23 FE gibi cihazlar var. Aktif olarak kullanıp, memnun olan kişiler deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Almışken de iyisini almak istiyorum. Marka olarak, Samsung'a geri dönmek istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Bütçeden çok kaliteli, üzmeyecek ve 256 GB bir telefon bakmaya gideceğim. Aklımda S21, S22, S23 ve S23 FE gibi cihazlar var. Aktif olarak kullanıp, memnun olan kişiler deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Almışken de iyisini almak istiyorum. Marka olarak, Samsung'a geri dönmek istiyorum.
S22 kullanıyorum batarya hariç gayet güzel ama S23 vs alırsan daha iyi olur.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
S23 256 GB ikinci el uyguna bulunabilirse hala güzel cihaz. War Thunder Mobile her şey maksimum(ışın izleme dahil) rahat oynatabiliyor. Cihazı aktif olarak kullanıyorum sorularınız var ise cihazla alakalı cevaplayabilirim.
Emre.py
Üstün
Zaten ana hedefim ikinci elde S23 veya FE modeli. Günde kaç saat ekran süresi sunuyor?S22 kullanıyorum batarya hariç gayet güzel ama S23 vs alırsan daha iyi olur.
Cihaz seri no sundan kontrol edebiliyordunuz galiba cihazın ne zaman alındığını. Kaç saat ekran süresi veriyor?S23 FE kullanıyorum. İkinci el aldım ondan mıdır bilmiyorum ama bataryayı içiyor adeta. Onun dışında çok memnunum.
Harika. Batarya performansı nasıl hocam? Gündelik kullanımda 1 günü çıkartması lazım.S23 256 GB ikinci el uyguna bulunabilirse hala güzel cihaz. War Thunder Mobile her şey maksimum(ışın izleme dahil) rahat oynatabiliyor. Cihazı aktif olarak kullanıyorum sorularınız var ise cihazla alakalı cevaplayabilirim.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Zaten ana hedefim ikinci elde S23 veya FE modeli. Günde kaç saat ekran süresi sunuyor?
Cihaz seri nosundan kontrol edebiliyordunuz galiba cihazın ne zaman alındığını. Kaç saat ekran süresi veriyor?
Harika. Batarya performansı nasıl hocam? Gündelik kullanımda 1 günü çıkartması lazım.
Kontrol ediyorum. Bu şekilde gözüküyor.
Dosya Ekleri
Emre.py
Üstün
Bugün yazan kısımdan birkaç gün önce ki kullanımları paylaşabilir misiniz?
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bugün yazan kısımdan birkaç gün önce ki kullanımları paylaşabilir misiniz?
Bu garanti durumu.
Bu da pil.
Dosya Ekleri
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Harika. Batarya performansı nasıl hocam? Gündelik kullanımda 1 günü çıkartması lazım.
120Hz modunda çoğunlukla WhatsApp, tarayıcı ve not uygulamasında kullanıyorum günü çıkartıyor ancak genshin/war thunder gibi ağır oyun oynarsan çıkartmaz.
Emre.py
Üstün
Hemen hemen 1 yıllık bir cihaz. Mesela sabah evden çıkarken %100 çıkıp akşam eve döndüğünüzde şarjınız kalmış oluyor mu? Ekranı kaç Hz'de kullanıyorsunuz?