256 GB ve üzeri depolamaya sahip ikinci el telefon önerisi

Hocam siz yeni almıştınız galiba bir mesajınızı okumuştum.

Evet yeni aldım bu ay içinde çok da memnun kaldım. Xiaomi kullanıyordum 10t Pro. Bu cihaza geçince bayağı memnun kaldım. Uyguna da geldi 18k ya aldım.

Xperia 1 Mark 4/5/6

256 GB olmadığı için maalesef S23 FE alırım gibi duruyor. İlk çıktığında MediaMarkt'ta denemiştim. Ele oturuşuna aşık olmuştum neredeyse.

Sizin paranız tabii hangisi denk gelirse onu alın. Çevremde her eline alan ufak olması malzeme kalitesi ve kamerasını çok beğendi. Apple fanboyu denilebilinecek kişiler dahil. Şık ve güzel telefon cidden.

Eğer fotoğraf video çok çekiyorsanız ente alabilirsiniz.

8K video bile çekebiliyor daha ne olsun harika bence.

@Aakons, @Utku92, @Testo Unit birkaç telefoncuya uğradım. Sadece S21 FE bulabildim ve 9500 TL dedi, bence S21 FE için biraz fazla. Kasa sağlam duruyordu fakat arka plastikte bi çatlak ve kamera kısmında birkaç çizik vardı. İkinci el bir cihaza göre temizdi ama. IMEI işini de sordum ve sıfırlanabilme ihtimalinin olduğunu söyledi. İkinci elden satmak istesem 5000 TL'ye alacağını söyledi. Galiba imei attıracağım.

Sakın sakın Samsung da IMEI işine girme Xiaomi gibi olmuyor. Güncellemede uçabiliyor. Bende ilk telefoncuda S23 FE vardı 256 tertemizdi kutusu yoktu. Sadece yazılım olarak atılıyor 14'e bırakırım dedi hatta almadım.

S21 fe alacaksanız 2. nesil bulmaya çalışın TR çıkışlı olsun mutlaka.

Bu garanti durumu.

Bu da pil.
Burada 17 Eylül tarihli ekran süresine göre %125'i 5 saat 49 dk. veren pil, %100'ünde 4 saat 39 dk. verecektir. 18 Eylül tarihli ekran süresinde %119'u ile 5 saat 25 dk. vermişse, %100'ü ile 4 saat 33 dk. vereceği anlamı taşır. Bu süreler kullanıma bağlı değişmekle birlikte; "S23 FE ortalama 4 buçuk saat ekran süresi veriyor" desek yanlış olmaz. Konu sahibine bunu göz önünde bulundurmasını öneririm.

Samsung ekran süreleri aslında kötü ama sosyalin algısı nedense daha iyi olduğu yönünde. Exynoslu bir Samsung cihaz almanızı şahsen önermem. 256 GB Samsung bulmak ise zor. Bütçe kısıtlı sanırım. Şansınız bol olsun. Umarım aradığınız cihazı bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

Az önce 3DMark ile bazı testler yaptım. 7 FPS veriyordu bazı testlerde telefon kapanıp yeniden başladı nedeni nedir acaba?

S20 FE, S22, S23 FE, S24 FE, S24 kullandım. S22 aslında %15 civarı daha az ekran süresi verse de S23 FE'den daha kaliteli telefon. 256 GB istiyorsanız S22 eleniyor, o zaman ya S23 FE alacaksınız ya da S23. Bulabilirseniz S24 FE'de olur. S23 FE yerine de S23 daha iyi olur. Size en uyacak cihaz S23 gibi duruyor. S21 FE'yi artık almayın zaten, onu ekedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…