Ben yükselte yükselte son sürüme geçtim. Kullanımı baltalayacak bir durumla karşılaşmadım fakat sizde nasıl bir reaksiyon olur bilemem.

Dün W10'dan W11 25H2'ye geçtim. Tabii ki ISO dosyasını orijinal Windows sitesinden indirdim. İki saatlik deneyimim şu şekildeydi;

Eksiler: Diğer W11 sürümlerinde olduğu gibi masaüstü ekranı W10 kadar akıcı değil. Kabul etmeyen bir tayfa var ama bir klasör açıp kaparken bile bu farkı görebiliyorsun. Kaç tane bilgisayarda denedim hepsinde aynı. Bu artık tesadüf olamaz.

Artıları: 24H2'de yaşanan klasörlerin laglı açılıp kapanması ya da takılması gibi durumlar yok. Oyun performansı olarak da W10'dan ne üstün ne kötü. Birebir aynı diyebilirim.

Özetle geçilmemesi için bir sebep göremiyorum. İlerleyen süreçte bozarlarsa bilemem.

Test edilen oyun: Rainbow Six Siege
Nvdia sürümü: 577
Sistem: 7600x 5060Ti B650M S2H

Dün Windows 10'dan Windows 11 25h2'ye geçtim. Tabii ki ISO dosyasını orijinal Windows sitesinden indirdim. İki saatlik deneyimim şu şekildeydi;

Eksiler: Diğer Windows 11 sürümlerinde olduğu gibi masaüstü ekranı Windows 10 kadar akıcı değil. Kabul etmeyen bir tayfa var ama bir klasör açıp kaparken bile bu farkı görebiliyorsun. Kaç tane bilgisayarda denedim hepsinde aynı. Bu artık tesadüf olamaz.

Artıları: 24H2'de yaşanan klasörlerin, sekmelerin laglı açılışı, ya da takılması gibi durumlar yok. Oyun performansı olarak da Windows 10'dan ne üstün ne kötü. Birebir aynı.

Özetle geçilmemesi için bir sebep göremiyorum. İlerleyen süreçte bozarlarsa bilemem.

Test edilen oyun: Rainbow Six: Siege.
NVIDIA sürümü: 577.
Sistem: 7600X 5060 Ti B650M S2H.

Sistem: 3050 4 GB GPU Ryzen 7 5800H, 32 GB RAM 2x16 geçilmeli mi?

Insider'dan çıktı değil mi? Hani resmi olarak 25H2 sanırım son sürümümüz?