Ghasty

Uzman
Merhaba,

Yalnizca Linux kurup web dev işleri için alacagim bir laptop ariyorum. Daha once hiç laptop kullanmadigim icin pek piyasada yokum. Uzun yillar goturebilecek, güvenilir modeller ariyorum. RAM'leri gömülü olmazsa daha makbule gecer. Hiç dusunmeden ThinkPad'lere baktim fakat donanimlarina gore biraz pahali geldiler. Adamakıllı bir Dell Vostro saticisi da bulamadim, hepsiyle oynamislar RAM degistirmisler vs. Kozmetigi ve ekrani hiç onemli degil, yalnizca saglam olsun.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer elinizde bir sistem varsa ikinci el laptopa yönelebilirsiniz ki ikinci elde fazlaca düşük fiyata var kontrollerinizi yaparsınız ondan sonra alırsınız eğer sıfır takıntınız yoksa

Ekran kartı olmasına gerek yok baslikta yazmistim, iGPU yeterli olacak islerime. Ayrica H islemciler performanslı olsa da pil ömrü acısından U islemcileri yegliyorum.

Eğer elinizde bir sistem varsa ikinci el laptopa yönelebilirsiniz ki ikinci elde fazlaca düşük fiyata var kontrollerinizi yaparsınız ondan sonra alırsınız eğer sıfır takıntınız yoksa.

Su an var ama yakın zamanda satacagim, bir sure masaüstüm olmayacak. PC olmayacagi icin gorece iyi bir şey almak istiyorum.