Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Dostlar selam,

Samsung A35'te kullanmak üzere fazladan birkaç tane Type-C kablo almak istiyorum. Telefonum 25W hızlı şarj destekliyor. Telefona zarar vermeyecek, 25W destekleyen, mümkünse örgülü, tercihen siyah veya gri renkli önerebileceğiniz Type-C kablo var mı?

Dostlar selam,

Samsung A35'te kullanmak üzere fazladan birkaç tane Type-C kablo almak istiyorum. Telefonum 25W hızlı şarj destekliyor. Telefona zarar vermeyecek, 25W destekleyen, mümkünse örgülü, tercihen siyah veya gri renkli önerebileceğiniz Type-C kablo var mı?
Baseus

25W kullanımda sorun olmaz. Çünkü Baseus Cafule 3A Type-C kablo maksimum 60W güce kadar desteklediği için, 25W gücü rahatlıkla kaldırabilir.

• 25W güç, 3A ve 5V/9V seviyelerinde çalıştığı için kablonun kapasitesinin oldukça altındadır.
  • QC 3.0 desteği olduğu için hızlı şarjı da destekler.
  • Yoğun kullanımda bile ısınma veya performans kaybı yaşama olasılığın düşük olur.

Bütçeniz ne kadar? Şundan var bende. Güzel ürün.
Bütçede sorun yok ama bir Type-C kablosu için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor bilmiyorun. Yine de sadece bir kabloya da fazla para ödemek istemiyorum açıkçası.

Bu arada paylaştığın üründe adaptör de var mış. Benim adaptörüm var. Yine de teşekkür ederim.

Dostlar selam,

İş görecek buldum hocam. Ayrıca örgülü kablo kendisi.

Son düzenleme:
Güzel soru. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakma. Type-C'den Type-C'ye olacak.

Evet bir kablo için fiyat pahalı gelebilir. Ancak internette satıcılar daha ucuz satsa da çakma satma ihtimalleri var bu yüzden MediaMarkt gibi yerlerden satın almak en güvenlisi.
Teşekkür ederim. Ancak bu parayı bir kabloya vereceksem en azından örgülü olsun isterim. Orijinal samsung ürünü neden önerdiğinin farkındayım ama mesela adaptör seçimimi yaparken de buna çok özen göstermedim ve gelen öneriler üzerine daha uygun fiyatlı kaliteli başka bir marka tercih ettim. Tercih ettiğim üründen de oldukça memnunum. Bakış açım böyle. Yine de teşekkür ederim.

Güzel soru. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakma. Type-C'den Type-C'ye olacak.

Teşekkür ederim. Ancak bu parayı bir kabloya vereceksem en azından örgülü olsun isterim. Orijinal Samsung ürünü neden önerdiğinin farkındayım ama mesela adaptör seçimimi yaparken de buna çok özen göstermedim ve gelen öneriler üzerine daha uygun fiyatlı kaliteli başka bir marka tercih ettim. Bakış açım böyle. Yine de teşekkür ederim.

@Şişman Adam düzenleme yaptım hocam attığım kablo 300 liraya resmi HB satıcısı tarafından satılıyor. Ayrıca Anker kaliteli markadır içiniz rahat olsun. Üstelik örgülü kablo.

Baseus

25W kullanımda sorun olmaz. Çünkü Baseus Cafule 3A Type-C kablo maksimum 60W güce kadar desteklediği için, 25W gücü rahatlıkla kaldırabilir.

• 25W güç, 3A ve 5V/9V seviyelerinde çalıştığı için kablonun kapasitesinin oldukça altındadır.
  • QC 3.0 desteği olduğu için hızlı şarjı da destekler.
  • Yoğun kullanımda bile ısınma veya performans kaybı yaşama olasılığın düşük olur.
selamlar hocam, xiaomi 67w adaptörümüz var, baseus pudding 100w kablo aldım ama 67watt ile şarj etmiyor, sebebi şarj adaptörlerinde olduğu gibi voltaj X amper çarpımına göre verdiği için bu kabloya epeyden baktığımda 67w verebilecek standardı yok gözüküyor, sebebi tamamen bumudur acaba?