mychar276

Becerikli
Fiyat/performans arıyorum arkadaşlar. İndirimde bir ürün varsa daha da hoş olur.
Dandik olmayan, fiyat/performans 25W ve 45W şarj aleti ve kablosu ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?

Alttakini buldum. 47W bir ürün. Fiyatı da uygun gibi. Nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat/performans arıyorum arkadaşlar. İndirimde bir ürün varsa daha da hoş olur.
Dandik olmayan, fiyat/performans 25W ve 45W şarj aleti ve kablosu ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?

Alttakini buldum. 47W bir ürün. Fiyatı da uygun gibi. Nasıldır?

Spigen tercih edilebilir. Xiaomi kullandığımdan tercih etmemiştim. Yorumlarda hızlı şarj desteklemediklerini yazmışlardı.

Ben Anker kullanıyorum çok memnunum, Spigen'lerin o kadar ucuz olması korkutmuyor değil, YouTube'da bazı testler vardı değerler saçma sapan çıkıyordu riske atmaya gerek yok. Ayrıca Spigen adaptör kullanmıştım telefonumun şarj soketini bozdu sanırım, daha servise götürmedim götüreceğim.

Spigen ve Anker bu iki markanın güzel modelleri var ikisini de aktif olarak kullanıyorum yedekleride var bu 2 markadan 25 ve 45 W alabılırsın gönül rahatlığıyla. Kablo ararsanda ufak bir tavsiye kesinlike BASEUAUS kablolarını öneriririm gerçekten çok kaliteli ve sağlam modeller kabloda baseaus adaptörde spigen ve anker uygun fiyata bulunca at yedeğe dursun benn öyle yapıyorum

Tercihler güzel baseuas shine modelını kullanıyorum ben kabloda ve puddınglerı kullanıyorum bu model 2 puddınglerı 35 45 W adaptörle shıne ı 67 100W arası modellerle kullanıyorum bizzat söyleyebılırım ıkısıneden memnunum bu baktıgın modelde guzel hayırlı olsun sımdıden https://www.amazon.com.tr/Baseus-Cr...7PPV&dib=eyJ2IjoiMSJ9.33QU31HT_Tr8KuXYtS6PivY bunada bakabılırsın ıstersen

Tercihler güzel baseuas shine modelını kullanıyorum ben kabloda ve puddınglerı kullanıyorum bu model 2 puddınglerı 35 45 W adaptörle shıne ı 67 100W arası modellerle kullanıyorum bizzat söyleyebılırım ıkısıneden memnunum bu baktıgın modelde guzel hayırlı olsun sımdıden https://www.amazon.com.tr/Baseus-Crystal-Shine-Type-C-Kablosu/dp/B0B46PHW14/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2I7LP32LI7PPV&dib=eyJ2IjoiMSJ9.33QU31HT_Tr8KuXYtS6PivY bunada bakabılırsın ıstersen
20TL farkla bu kablo daha mantıklı, çok teşekkürler hocam. 🙏🙏

20TL farkla bu kablo daha mantıklı, çok teşekkürler hocam. 🙏🙏
kendı kullandıgım kablolardan bırı ondan onerırım gonul rahatlıglıyla dusuk model bır urunde kullanıcaksanız puddıng modellerıne bakın 25 ve 35 bandı adaptörle dıyım ( pudınglerın kablosununda yapısı bence cok guzel çok hoş bı tarzı var) 45w ve ustu ıle kullanıcaksanız baseus shıne modelıne bakabılırsınız kendım bu sekılde kullanıyorum Güzel günlerde kullanın hayırlı olsun şimdiden