Hocam 31.000 TL'ye de bir tane Nitro denk geldi. Durum şöyle: 9060 XT KFG +14.000 TL karşılığında RX 9070 XT Nitro 4-5 aylık. İkinci seçenek 26.500 TL karşılığında Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT. Sizce hangisi mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 31.000 TL'ye de bir tane Nitro denk geldi. Durum şöyle: 9060 XT KFG +14.000 TL karşılığında RX 9070 XT Nitro 4-5 aylık. İkinci seçenek 26.500 TL karşılığında Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT. Sizce hangisi mantıklı?
Nitro+ ile Gaming OC arasında dağlar kadar fark var soğutma anlamında. Farkı verebiliyorsanız Nitro+ kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Veririm vermesine de hocam bir 4.5 k fark çıkıyor bana değer mi bilgim yok.

Sessizlik, görünüş ve soğutma açısından bir upgrade olacak. Ufak bir FPS farkı da olabilir. Ancak o model 12V-2x6 güç kablosu kullanıyor. Dikkat edin. Güç kaynağınız en az ATX 3.0 desteklemiyorsa tehlikeli.

Sessizlik, görünüş ve soğutma açısından bir upgrade olacak. Ufak bir FPS farkı da olabilir. Ancak o model 12V-2x6 güç kablosu kullanıyor. Dikkat edin. Güç kaynağınız en az ATX 3.0 desteklemiyorsa tehlikeli.
Destekliyor sanırım. Bir mukayese edeyim hocam kararsız kaldım.

Destekliyor sanırım. Bir mukayese edeyim hocam kararsız kaldım.
Hocam hynix chipliymis kart. Kartı teslim aldım. Test edip duruma göre haber vereceğim hynix cipli olması biraz canımı sıkmadı değil.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Son düzenleme: