Allah rahmet eylesin şehidimize. Adam yürüyen suç makinesi dışarda geziyor. Ülkenin ne hâlde olduğunu anlatan bir portre misali. Şahsi kararıma göre bu tarz kişiler polis memurları veya bir birim tarafından bir odaya çekilip ezilmesi lazım. Ha akıllanır mı akıllanmaz mı orasını bilemem ama bu insan dışı varlığın acımaya layık olduğunu düşünmüyorum. Ya öldüresiye döveceksin ya da mühebbet vereceksin. Adam ne de olsa az yatarım deyip aklına ne gelirse yapıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Allah rahmet eylesin şehidimize. Adam yürüyen suç makinesi dışarda geziyor. Ülkenin ne hâlde olduğunu anlatan bir portre misali. Şahsi kararıma göre bu tarz kişiler polis memurları veya bir birim tarafından bir odaya çekilip ezilmesi lazım. Ha akıllanır mı akıllanmaz mı orasını bilemem ama bu insan dışı varlığın acımaya layık olduğunu düşünmüyorum. Ya öldüresiye döveceksin ya da mühebbet vereceksin. Adam ne de olsa az yatarım deyip aklına ne gelirse yapıyor.
Aynen öyle. 21 yaşında o kadar suçtan kaç sene yatmış ki? Tabi her bir şeyi yapacak. Mantalite senin dediğin gibi "ne de olsa dışarı salıyorlar beni". Olan gencecik polise oldu...
Adalet sistemi değişmediği sürece daha çok canlar yanar da suçlusu melek ilan edilir. Zamanında amcam da vefat etti bunun gibi bi elemanın yüzünden. Her şehit haberini görünce içim sızlıyor.Aynen öyle. 21 yaşında o kadar suçtan kaç sene yatmış ki? Tabi her bir şeyi yapacak. Mantalite senin dediğin gibi "ne de olsa dışarı salıyorlar beni". Olan gencecik polise oldu...
sonnyred
Başarılı
Polisin vurma yetkisi olsa hiç varilin arkasına geçmekle uğraşmadan mermi yağdırırdı. Üst düzey rahat bi avrupa ülkesi değiliz suçlular senden benden daha rahat geziyor. Böyle bir ülkede polisin yetkisi olmadığı sürece polis bile güvende değil göründüğü üzere. Ayrıca silahını kaptıran diğer polis arkadaşa da soruşturma açılır umarım. Şehit olan polisimize allah rahmet eylesin.
Bu olayda herkes yetki verilse sıkardı gibi söylemler var arkadaşlar şu konuya net olalım "polis vazife ve salahiyet kanunu" ABD polislerinden bile yetkili bir kanundur sorun yetkide değil şimdi size bunun örneğini vereceğim.
ABD"de bir polisiniz silahlı olaya gidiyorsunuz ve şahısı etkisiz hale getiriyorsunuz olay yerine şef gelir ve sizden evrak ister doldurup işinize devam edersiniz.
Türkiye'de bir polisiniz silahlı olaya gidiyorsunuz ve şahısı etkisiz hale getiriyorsunuz olay yerine gelen ekip şefi sizi merkeze alır tutunağı tutar ertesi gün polis müffetişi gelir ve olay inceleme raporu çıkarır o raporla beraber idari müffetişlerine gidersiniz eğer kararsızlık raporu verirse son kararı veren mülkiye müfettişi sizi çağırır ve aylar süren soruşturma yüzünden açığa alınırsınız ki bu soruşturmalar 10 11 ay gibi sürebiliyor ve karar sonunda pvsk kanunu uyguladığınız halde size neden yaptınız deyip meslekten atabiliyorlar ve sizin yerinize çok rahat bir şekilde torpilli polis girer.
Pvsk kanunu artık polisler için bir işe yaramıyor ve çalışma saatler yaşadıkları baskılar ve zorlu emirler dolayı ve çok fazla olan polis intiharları mesele yetkide değil mesele siyaset. Şehit Kahraman Türk Kadınımızın Ruhu şad olsun
ABD"de bir polisiniz silahlı olaya gidiyorsunuz ve şahısı etkisiz hale getiriyorsunuz olay yerine şef gelir ve sizden evrak ister doldurup işinize devam edersiniz.
Türkiye'de bir polisiniz silahlı olaya gidiyorsunuz ve şahısı etkisiz hale getiriyorsunuz olay yerine gelen ekip şefi sizi merkeze alır tutunağı tutar ertesi gün polis müffetişi gelir ve olay inceleme raporu çıkarır o raporla beraber idari müffetişlerine gidersiniz eğer kararsızlık raporu verirse son kararı veren mülkiye müfettişi sizi çağırır ve aylar süren soruşturma yüzünden açığa alınırsınız ki bu soruşturmalar 10 11 ay gibi sürebiliyor ve karar sonunda pvsk kanunu uyguladığınız halde size neden yaptınız deyip meslekten atabiliyorlar ve sizin yerinize çok rahat bir şekilde torpilli polis girer.
Pvsk kanunu artık polisler için bir işe yaramıyor ve çalışma saatler yaşadıkları baskılar ve zorlu emirler dolayı ve çok fazla olan polis intiharları mesele yetkide değil mesele siyaset. Şehit Kahraman Türk Kadınımızın Ruhu şad olsun
Son düzenleme:
Ne için linç yediniz ki, doğru söylemişsiniz.Ben de linç yedim, 120 kiloyum boksörüm beni yere seremez hiç bir kadın polis dedim, obez yakıştırması yaptı. Durumu anlatacaktım modlar mesajları sildi, forumun her kuralına uyduğum halde. Neyse bunu da silerler belki. Fakat kadın polis olur. Bir arkadaş dedi üst araması ya da aile olaylarında lazım olabilir tabi. Ama her konu da yanında bir erkek polise ihtiyaç duymaları çok sıkıntı. Ben bundan bahsediyorum. Ama yok abi duvara anlatsam bir şekilde anlardı...
- Makaleler
- 4
Zamanında baklava çalan çocuğa 15 yıl hapis cezası veren adalet, 26 suç kaydı olan zatı serbest bırakıyorsa bu ülkeden çekip gitmenizi tavsiye ederim.
Bunlar türedi bir de son dönemde. O kadar iğreniyorum ki şu saç tipinden, bir tanesi bile normal, düzgün olmaz mı ya? Ayrımcılığa ve genellemeye tamamen karşı biri olarak. Saçı şöyle olan bir tane düzgün insan göremedim. Kimse kusura bakmasın. Haber inanılmaz etkiledi beni. İğrenç bir durum. Bu yaratık umarım en ağır cezayı alır.
Bunlar türedi bir de son dönemde. O kadar iğreniyorum ki şu saç tipinden, bir tanesi bile normal, düzgün olmaz mı ya? Ayrımcılığa ve genellemeye tamamen karşı biri olarak. Saçı şöyle olan bir tane düzgün insan göremedim. Kimse kusura bakmasın. Haber inanılmaz etkiledi beni. İğrenç bir durum. Bu yaratık umarım en ağır cezayı alır.
Polis katillerine ve tecavüzcülere, hukuğumuz olmasa bile içerideki arkadaşlarımız gerekli cezayı veriyor zaten...
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-