Omin

Başarılı
Selam arkadaşlar, uzun zamandır araştırma yapıyordum, bütçem 2700. Yakın mahallemde birisi Redmi Note 9 Pro 64 GB satıyordu, cihaz temiz ve yurt içi. Sizce alınır mı? (Redmi Note 8 Pro önerenler için: Hem şehrimde satan sayısı çok az ve çoğu kişi cevap vermiyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, uzun zamandır araştırma yapıyordum, bütçem 2700. Yakın mahallemde birisi Redmi Note 9 Pro 64 GB satıyordu, cihaz temiz ve yurt içi. Sizce alınır mı? (Redmi Note 8 Pro önerenler için: Hem şehrimde satan sayısı çok az ve çoğu kişi cevap vermiyor.)

Telefondan beklentiniz nedir ve Custom ROM kullanacak mısınız?

Evet Custom ROM kullanmayı düşünüyorum. J7 2016'dan kurtulmak istiyorum özellikle.

Ben yıllarca Redmi Note 8 Pro kullandım ve Redmi'lerde ki en büyük sorun arka camdır herhalde. Ne kadar kılıfla kullansan bile arka cam dayanmıyor. Ek olarak Custom olarak tavsiyem CrDroid'dir benim telefonum için en stabil çalışan oydu.

Ben yıllarca Redmi Note 8 Pro kullandım ve Redmi'lerde ki en büyük sorun arka camdır herhalde. Ne kadar kılıfla kullansan bile arka cam dayanmıyor. Ek olarak Custom olarak tavsiyem CrDroid'dir benim telefonum için en stabil çalışan oydu.
Evet, bir keresinde cama bakmak için kılıfı cikardim ve kayıp düştü. Çatladı elbette. Kılıfı ilk cikarisimdi, bir daha da çıkarmadım.

Telefon yenilenmiş ve yurt dışı, kayıt edilmiş Custom ROM kurarsam IMEI konusunda sorun yaşar mıyım?

Telefon yenilenmiş ve yurt dışı, kayıt edilmiş Custom ROM kurarsam IMEI konusunda sorun yaşar mıyım?

Yurt dışı 2. el telefona o kadar biraz fazla gibi geldi bir de üstüne yenilenmiş yani ekran değişimi falan olmuş ki orijinalliği ne kadar doğrudur bilemem. Custom ROM konusunuda gelecek olursak ben yeni telefonumda direnç kayıtla sorun yaşamadım ama yazılım olanda gidiyor diye biliyorum.

Günlük işlerde ve basit oyunlarda hala iş yapar kamera ve performans beklentisi çok yüksek değilse alınabilir Custom ROM ile süper gider.