Bütçe
₺26.000

Siarixen

Başarılı
2K ile 1080p arasında çok fark var deniyor, bu yüzden 2K oynamaya heveslendim. 4060 TI yetmez diyen de var, 4060 ile 2K oynuyorum ultra ayarlarda oynamazsan yetiyor diyen de var. O kadar bilgili değilim. Bütçe ₺.26.000 Önümüzdeki 3-4 yıl 2K 60 FPS oynayabilsem yeterli. Hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam 26K bütçe 2K oyunculuk için çok zor. Bu şekilde toplarsanız 28.750 TL tutuyor. Ekran kartını 11 bin lira olarak varsaydım. Siz pazarlıkla 10 bin liraya alsanız bin TL daha ucuzlamış olur sistem.

Hocam 26K bütçe 2K oyunculuk için çok zor. Bu şekilde toplarsanız 28.750 TL tutuyor. Ekran kartını 11 bin lira olarak varsaydım. Siz pazarlıkla 10 bin liraya alsanız bin TL daha ucuzlamış olur sistem.
Teşekkür ederim fakat ikinci el ile uğraşmak istemiyorum. Bu işlerden hiç anlamıyorum, bana bozuk ekran kartını geçirirler.

Teşekkür ederim fakat ikinci el ile uğraşmak istemiyorum. Bu işlerden hiç anlamıyorum, bana bozuk ekran kartını geçirirler.
Öyle hemen almayacaksınız. Ekran kartına testler yapacaksınız. Oyun açıp deneyeceksiniz. Forumda konu açarsanız yardımcı olurlar. Yapmanız gerekenleri söylerler.