Bütçe 25 ila 27 arası. Önerileriniz var mı? Önceliğim gidip bakabileceğim, MediaMarkt, Teknosa tarzı yerler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 27.000 TL
Smmmhunter
Üstün
27'ye artık 18.000 BTU yok hocam. Esneme mümkün mü ?Bütçe 25 ila 27 arası. Önerileriniz var mı? Önceliğim gidip bakabileceğim, MediaMarkt, Teknosa tarzı yerler.
Mümkün.27'ye artık 18.000 BTU yok hocam. Esneme mümkün mü ?
Smmmhunter
Üstün
Hocam fiyatlar uçmuş durumda. Simfer gibi no name markalar 31k civarlarında. Uzun ömürlü bir öneri istiyorsanız bütçeyi ciddi arttırmalısınız.
Maalesef hocam. Samsung'un bir modeline baktım. Mayıs ayında 27k iken haziranda 38K'ya çıkmış.
WTC
Uzman
Sepetimde beklettiğim bu ürün var. Yaza girince 10.000TL zam aldı. Almadığıma çok pişman oldum fakat kışa girince alacağım. Bu yaz çile çekeceğiz. 18.000 BTU bulmak artık bu bütçelere imkansız. Kış aylarına girince fiyatlar yine düşecektir. Şimdilik yaz aylarında talep patlama zamanı olduğu için ucuza bulamayız maalesef. Ancak 2. ellere bakılabilir.
www.trendyol.com
VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı KlimaFiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kesinlikle alın elektrik tüketimi harika.Sepetimde beklettiğim bu ürün var. Yaza girince 10.000TL zam aldı. Almadığıma çok pişman oldum fakat kışa girince alacağım. Bu yaz çile çekeceğiz. 18.000 BTU bulmak artık bu bütçelere imkansız. Kış aylarına girince fiyatlar yine düşecektir. Şimdilik yaz aylarında talep patlama zamanı olduğu için ucuza bulamayız maalesef. Ancak 2. ellere bakılabilir.
![]()
VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı KlimaFiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL Flora Doğa Inverter Uyumlu 124 A Wıfı Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
WTC
Uzman
Yazı atlatmak üzereyiz. Fiyatlar düşmeye başladığı anda alacağım. Gelecek yaz çile çekemem daha