27" 1080p çok rahatsız eder mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IceMan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 240
  • Etiketler Etiketler
    1080p eder

IceMan

Çalışkan
Merhaba, AOC 27G42E almayı düşünüyorum, fiyatı da 5.700 bandına düşmüş. 27 inçte 1080p rahatsız eder mi? Oynadığım oyunlar, LoL, FC 26, CS vb. gibi oyunlar; onun haricinde video izliyorum, yayın izliyorum. Pikseller gözle görülür şekilde rahatsız eder mi, öyle söylentiler var çünkü, ona göre almayı düşünüyorum.

Beni ediyordu. 1080p 24 inçten sonra bozuyor. Ya 24 inç 1080'e düşün ya da 27 inç 2K'ya çıkın. Kişisel bir tecrübedir.

Öyle bir şey yok hocam hurafe şeyler. Ciddi söylüyorum 2 tane kullanıyorum

Ama FPS oyuncuları gibi dibine kadar giriyorsan ekranın zaten mantıklı bir kullanım olmaz. Diğer türlü hiç sıkıntı yok net

24 bana göre hiç ideal değil çok küçük bir monitör min 27 olmalı bu da benim kişisel görüşüm. 24 küçük kalınca dibine girmek zorunda hissediyorsun ya da ekstra yakınlaştırmak gerek yok.

Son düzenleme:
Tam sınır diyebilirim.
Mesafe 40cm ve üzeriyse sıkıntı yaratmaz.

27" boyutta tüm çözünürlükleri kullandım; 1080P, 2K ve 4K olmak üzere.
27" boyuta en çok yakışan çözünürlük 2K. 1080P kullanırken yakınsanız cidden rahatsız edebiliyor ancak belirli bir mesafenden bakınca kolayca alışılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…