IceMan

Çalışkan
Merhaba, AOC 27G42E almayı düşünüyorum, fiyatı da 5.700 bandına düşmüş. 27 inçte 1080p rahatsız eder mi? Oynadığım oyunlar, LoL, FC 26, CS vb. gibi oyunlar; onun haricinde video izliyorum, yayın izliyorum. Pikseller gözle görülür şekilde rahatsız eder mi, öyle söylentiler var çünkü, ona göre almayı düşünüyorum.

Merhaba, AOC 27G42E almayı düşünüyorum, fiyatı da 5.700 bandına düşmüş. 27 inçte 1080p rahatsız eder mi? Oynadığım oyunlar, LoL, FC 26, CS vb. gibi oyunlar; onun haricinde video izliyorum, yayın izliyorum. Pikseller gözle görülür şekilde rahatsız eder mi, öyle söylentiler var çünkü, ona göre almayı düşünüyorum.

Öyle bir şey yok hocam hurafe şeyler. Ciddi söylüyorum 2 tane kullanıyorum

Ama FPS oyuncuları gibi dibine kadar giriyorsan ekranın zaten mantıklı bir kullanım olmaz. Diğer türlü hiç sıkıntı yok net

24 bana göre hiç ideal değil çok küçük bir monitör min 27 olmalı bu da benim kişisel görüşüm. 24 küçük kalınca dibine girmek zorunda hissediyorsun ya da ekstra yakınlaştırmak gerek yok.

Son düzenleme:
27" boyutta tüm çözünürlükleri kullandım; 1080P, 2K ve 4K olmak üzere.
27" boyuta en çok yakışan çözünürlük 2K. 1080P kullanırken yakınsanız cidden rahatsız edebiliyor ancak belirli bir mesafenden bakınca kolayca alışılıyor.