Birkaç gündür MSI G274qpf E2 27" modeline bakınıyorum fiyatı 8K civarında fakat ne zaman farklı bir konuya girsem orada da farklı bir şey öneriliyor. 4060 ekran kartım olduğu için 2K renk doğruluğu güzel 27" 165 veya 180 Hz bir monitör fazlasıyla yeterli. Monitör kolum olduğu için bacağı hiç önemli değil.

Dizi, film ve bazı hikayeli oyunlar. Grafikleri ortaya çekmek problem değil. Son zamanlarda aşırı oyun oynamadığım için 2K almak daha mantıklı geldi.
Bilemedim yani 2K'da sağlam hikayeli oyunlarda (RDR2, TLOU vs.) 45 50 FPS'lerde geziyor hocam. Ayarları düşüğe falan çekmeniz lazım ki Hz değerinize yaklaşabilisin. DLSS olmayan oyunlarda daha da kötü durum. Ama illa 2K almak istiyorsanız yazdığınız model güzeldir ben kullanıyorum. Türkçe menüsü de var. İstediğiniz ışık renk kontrast ayarını kendiniz yapabilirsiniz. Farklı modları da bulunuyor.

Bilemedim yani 2K'da sağlam hikayeli oyunlarda (RDR2, TLOU vs.) 45 50 FPS'lerde geziyor hocam. Ayarları düşüğe falan çekmeniz lazım ki Hz değerinize yaklaşabilisin. DLSS olmayan oyunlarda daha da kötü durum. Ama illa 2K almak istiyorsanız yazdığınız model güzeldir ben kullanıyorum. Türkçe menüsü de var. İstediğiniz ışık renk kontrast ayarını kendiniz yapabilirsiniz. Farklı modları da bulunuyor.

8500 TL'ye aldım pahalı mı sizce?