İncehesap’ta 27.999 TL'ye bir hazır sistem gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi fakat Intel olması beni düşündürüyor. Sizce alınır mı? Yardımcı olabilir misiniz?
İncehesap'ta 27.999 TL'ye bir hazır sistem gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi fakat Intel olması beni düşündürüyor. Sizce alınır mı? Yardımcı olabilir misiniz?
İncehesap'ta 27.999 TL'ye bir hazır sistem gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi fakat Intel olması beni düşündürüyor. Sizce alınır mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Aslında attığınız sistem çok mantıklı. Almışken 9060 veya 9070 almış olmayı çok isterim fakat Bütçem Max. 32000TL'yi görür Önerebileceğiniz başka hazır sistem mevcut mu?
Aslında attığınız sistem çok mantıklı. Almışken 9060 veya 9070 almış olmayı çok isterim fakat bütçem maksimum. 32000TL'yi görür önerebileceğiniz başka hazır sistem mevcut mu?
Hocam imkansız keşke indirim kodları varken gelseydiniz daha rahat dizilirdi ancak şu an kaliteli toplamaya çalışsam bütçenizi her türlü aşacak ancak gene de dizeyim.
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.438,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime H610M-K ARGB Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H610M-K ARGB Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Toplamda 31.8k. Normalde Intel pek önermem fakat bütçe kısıtlı ve 16 GB 9060XT toplamaya çalıştım. Kısa bir süreliğine uzay montaj kullanabilirsin sonradan 2. elden bir kasa veya 0 alabilirsin.
En ucuz Asus Prime H610M-K ARGB Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H610M-K ARGB Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Toplamda 31.8k. Normalde Intel pek önermem fakat bütçe kısıtlı ve 16 GB 9060XT toplamaya çalıştım. Kısa bir süreliğine uzay montaj kullanabilirsin sonradan 2. elden bir kasa veya 0 alabilirsin.
SSD'yi unuttuğumu daha yeni fark ettim böylede gayet güzel bütçe kısıtlı olduğundan Intel'e yönelmek daha mantıklı ancak reaper yerine 200 TL daha verip Challenger almak daha mantıklı. Hem OC versiyonu hem de Frequency değerleri daha iyi.