Bütçe
30.000 TL

LeQuendSs

Çalışkan
İncehesap’ta 27.999 TL'ye bir hazır sistem gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi fakat Intel olması beni düşündürüyor. Sizce alınır mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap'ta 27.999 TL'ye bir hazır sistem gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi fakat Intel olması beni düşündürüyor. Sizce alınır mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Bütçe artar mı?

İncehesap'ta 27.999 TL'ye bir hazır sistem gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre uygun geldi fakat Intel olması beni düşündürüyor. Sizce alınır mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Artar ise almışken sağlam bir şey almak istersen;

Anakartı B650 ile değiştir

Kasayı antec 550W Bronze yap ileride parça falan değişeceğim dersen coolmasterada bakabilirsin.

Soğutma olarak 7800X3D alsan bile ömürlük kullanabileceğin https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Toplam 39k tutuyor ama en azından adamakıllı sistem almış olursun.

Son düzenleme:
Bütçe artar mı?

Artar ise almışken sağlam bir şey almak istersen;

Anakartı B650 ile değiştir

Kasayı antec 550W Bronze yap ileride parça falan değişeceğim dersen coolmasterada bakabilirsin.

Soğutma olarak 7800X3D alsan bile ömürlük kullanabileceğin https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Toplam 39k tutuyor ama en azından adamakıllı sistem almış olursun.
Aslında attığınız sistem çok mantıklı. Almışken 9060 veya 9070 almış olmayı çok isterim fakat Bütçem Max. 32000TL'yi görür :( Önerebileceğiniz başka hazır sistem mevcut mu?

Aslında attığınız sistem çok mantıklı. Almışken 9060 veya 9070 almış olmayı çok isterim fakat bütçem maksimum. 32000TL'yi görür :( önerebileceğiniz başka hazır sistem mevcut mu?

Hocam imkansız keşke indirim kodları varken gelseydiniz daha rahat dizilirdi ancak şu an kaliteli toplamaya çalışsam bütçenizi her türlü aşacak ancak gene de dizeyim.

Böyle bile 39.500 tutuyor ancak o hazır sistemi almak yerine bunu almak daha mantıklı parçalar kaliteli.

Yani ya bütçe arttırmanız lazım ya indirim beklemeniz lazım ya da 5060LARA falan yönelmek lazım hocam.

Toplamda 31.8k. Normalde Intel pek önermem fakat bütçe kısıtlı ve 16 GB 9060XT toplamaya çalıştım. Kısa bir süreliğine uzay montaj kullanabilirsin sonradan 2. elden bir kasa veya 0 alabilirsin.

Toplamda 31.8k. Normalde Intel pek önermem fakat bütçe kısıtlı ve 16 GB 9060XT toplamaya çalıştım. Kısa bir süreliğine uzay montaj kullanabilirsin sonradan 2. elden bir kasa veya 0 alabilirsin.

SSD'yi unuttuğumu daha yeni fark ettim :D böylede gayet güzel bütçe kısıtlı olduğundan Intel'e yönelmek daha mantıklı ancak reaper yerine 200 TL daha verip Challenger almak daha mantıklı. Hem OC versiyonu hem de Frequency değerleri daha iyi.