Bence de öyle, sistemim 2K'da sorunsuz çalıştığından ötürü ama arada 10 bin gibi bir fark var ve 27" 4K ile 32" 4K arasında, 27" tarafında gerçekten gözle görülür bir netlik var mış hal böyle olunca 27" 2K'dan çok daha fark vardır ve aradaki farka değer gibi duruyor. Çoğu amacım da ana monitör yapıp, gerektiğinde de PS5 için kullanılacağı olunca 4K'ya baya bi yükseldim. Paneli 4.nesil, 2K olan monitör ise 3.nesil diye biliyorum. Panel farkı da aradaki farka değiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000
Ekran kartı iyiyse 4070 ti gibi, o zaman 32 inç 4K'da düşünebilirsin.Bence de öyle, sistemim 2K'da sorunsuz çalıştığından ötürü ama arada 10 bin gibi bir fark var ve 27" 4K ile 32" 4K arasında, 27" tarafında gerçekten gözle görülür bir netlik var mış hal böyle olunca 27" 2K'dan çok daha fark vardır ve aradaki farka değer gibi duruyor. Çoğu amacım da ana monitör yapıp, gerektiğinde de PS5 için kullanılacağı olunca 4K'ya baya bi yükseldim. Paneli 4.nesil, 2K olan monitör ise 3.nesil diye biliyorum. Panel farkı da aradaki farka değiyor.
Konumda bahsettim zaten sistemimden ama 4K düşünüyorum fakat 32 düşünmüyorum. Fazla büyük geleceğinden dolayı. NB monitör kollarım da desteklemiyor zaten.Ekran kartı iyiyse 4070 ti gibi, o zaman 32 inç 4K'da düşünebilirsin.
Şimdi DLDSR diye teknoloji var. Ben de 1080P 27 inç monitör var. 2K sanal çözünürlük ile detaylar aşırı güzel oluyor, grafik kalitesi de artıyor. Aynı şekilde ya 4K 27 inç'te, grafikleri çok harika olursa?Konumda bahsettim zaten sistemimden ama 4K düşünüyorum fakat 32 düşünmüyorum. Fazla büyük geleceğinden dolayı. NB monitör kollarım da desteklemiyor zaten.
@BerkayZ87 hocam daha bilgili bu konuda. Onun görüşünü alın mutlaka.
Konuya mesaj yazmıştı ama tekrar etiketlediğimde dönüş olmadı muhtemelen dönecektir. Sistemim izin verecekse ki dediğim gibi sadece TFT oynadığım bir dönemdeyim, PS5 sahibiyim ve hikayeli oyunları, EA FC26, Diablo 4 gibi oyunları oradan oynarım zaten. Yani PC'de geçirdiğim zamanda ana monitörüm olacak ki çok bişey yapmıyorum genelde 2-3 saat TFT oynuyorum çıkıyorum ki o da hafta 3-4 kez. PS5'i de gerektiğinde bağlayıp oynamak adına düşünüyorum.Şimdi DLDSR diye teknoloji var. Ben de 1080P 27 inç monitör var. 2K sanal çözünürlük ile detaylar aşırı güzel oluyor, grafik kalitesi de artıyor. Aynı şekilde ya 4K 27 inç'te, grafikleri çok harika olursa?
@BerkayZ87 hocam daha bilgili bu konuda. Onun görüşünü alın mutlaka.
Yeni konular
-
-
-
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-