28.000 TL bütçede Honor Pad V9 alınır mı?

Bütçe
28.000 TL

Flexia 3

Çalışkan
Merhaba,

Yaklaşık 28 bin TL bütçem var ve Honor Pad V9 almayı düşünüyorum. Tableti genel olarak ders çalışmak, PDF okumak/not almak ve video izlemek için kullanacağım. Bu fiyat bandında V9 alınır mı?

Özellikle kullanan arkadaşlar varsa uzun süreli kullanım deneyimlerini, kalemini ve yazılımını merak ediyorum. Ya da başka kalemli tablet alternatifi sunabilecek var mıdır?

28 bin TL bütçe de mantıksız bence.

V9 zaten 18 bine var hocam. Ben fiyatı iyi diye bu tableti seçtim. Sadece bu kadar bütçem olduğunu belirttim varsa önerecek arkadaş buyursun
Xiaomi Pad 8 ve iPad A16 bakılabilir bu bütçede. Orijinal kalemine de bütçeniz yeter.

pad 8 pro al

Merhaba, ekranini buyuk isterseniz bence burada S10 FE+ da guzel bir secenek. Normal boyda isterseniz de kendim kullandigim duz S10 FE'yi de onerebilirim. Bence bu tabletin tek eksisi ekraninin OLED olmamasi. Kalemli bir tablet alirken yaziliminin iyi olmasi cok kritik bence. Samsung'un kendi uygulamalari olsun, kaleminin performansi olsun cok iyi bir yerde.

iPad A16 da bir secenek bu arada ama lamine edilmemis ekrana sahip, o yuzden ben almazdim. Ekran hafif ice egilebilir kalem kullanirken ve cok daha fazla ses cikariyor. Ayrica kalemini ekstra almaniz gerek.

S10FE +dan vazgeçtim hocam. Kötü dediler açıkçası fiyatına göre. Hem işlemci olsun hem de ekran olarak. Fiyatını hak etmeyen bir cihazmış.

S10FE +dan vazgeçtim hocam. Kötü dediler açıkçası fiyatına göre. Hem işlemci olsun hem de ekran olarak. Fiyatını hak etmeyen bir cihazmış.
Yani hocam ben ekraninin bir Pad 8, bir A16'ya gore o kadar da kotu oldugunu dusunmuyorum. Islemci'de geri kaldigi dogru fakat yani benim isimi goruyor en azindan.

Arayuzde takilma vs. yok, PUBG oynuyorum arada sirada 60FPS veriyor. Kalemle yazarken takilma vs. hic olmuyor zaten 200-250 sayfalik yazilarda bile.

Ama yine de karsiysaniz dendigi gibi Pad 8 alabilirsiniz, ekrani biraz daha iyidir, cipiyse cok cok daha guclu. Kalemi ayriyeten almaniz gerekiyor ama unutmayin.

Vallahi kalemle beraber bu oluyor acaba fiyat farkını vermeye gerek var mı?

Dosya Ekleri

• 1788026534507.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 5
Vallahi kalemle beraber bu oluyor acaba fiyat farkını vermeye gerek var mı?
Hocam hepsiburada sart degilse tablet 23'e, kalem de 3200'e var.

Ama dusundum de yok ya biliyor musunuz o fiyat farkini vermeye. V9'daki cip size yeter, kalem + kilifla geliyormus bir de baktim da. O fiyattayken direkt alin gecin V9'u. Ben o fiyatta oldugunu bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…