Bütçe
17.500 TL
Sadece üniversiteye hazırlanmak/not almak için kullanacaksan Honor asla önermem. Palm rejection çok kötü çalışıyor, tablet kalemi çok geç algılıyor, ekrana neredeyse temas edeceği zaman anca algılıyor ve el hareketlerini kesiyor dolayısıyla sayfa neredeyse sürekli sağa-sola kayıyor. Ben de forumlarda sürekli Honor pad V9 önerildiği için satın aldım ama not alma deneyimi gerçekten berbat, iade edip Samsung Tab S10 FE aldım.
Bahsettiğim problem:

Hocam, amacım sadece not almak değil, o yüzden Samsung çok benlik gelmiyor bana; ancak bilemiyorum, tableti iade edemedim, o yüzden elden satacağım. haliyle biraz daha uygun fiyata gidecek. Benim de bütçem düştü bu yüzden. 17.000 bütçem vardı ancak suan elden Satarsam tableti, yaklaşık bir 15.000 TL bütçem olacak. Bu paraya da kalemli olarak en iyi seçenek S10 Lite olacak gibi duruyor. Zaten S10 FE ile hemen hemen aynılar. Samsung'un kalem performansından memnun musunuz?

Hocam amacım sadece not almak değil, o yüzden Samsung çok benlik gelmiyor bana; ancak bilemiyorum, tableti iade edemedim, o yüzden elden satacağım. Haliyle biraz daha uygun fiyata gidecek. Benim de bütçem düştü bu yüzden. 17.000 bütçem vardı ancak şu an elden Satarsam tableti, yaklaşık bir 15.000 TL bütçem olacak. Bu paraya da kalemli olarak en iyi seçenek S10 Lite olacak gibi duruyor. Zaten S10 FE ile hemen hemen aynılar. Samsung'un kalem performansından memnun musunuz?
Hocam, ben sizi sadece Honor Pad V9'un yazma deneyimi hakkında uyarmak istedim çünkü ben de aynı yollardan geçtiğim için zaman veya para kaybetmenizi istemem. Orada iade edip S10 FE aldığımı belirtmemin sebebi sorunun sinir bozuculuğunu anlatmak içindi. 15K'ye Honor Pad 10'da bakabilirsiniz; onda böyle bir problem yok ama onda da bazen kalem ekrana değmediği halde yazabiliyor, Bluetooth bağlantısında kopmalar olabiliyor, kardeşimde olduğu için biliyorum. Samsung'un kalem performansından ise fazlasıyla memnunum.