Bütçe
20.000

Kostes

Uzman
Uzun zamandır tablet arayışındaydım, gerek laptopa sahip olmamdan kaynaklı gerekli olup olmadığına karar verememiştim. Son karar olarak bu iki cihaz arasında kaldım. Genel kullanım ve oyun olacak şekilde ortaya karışık bir kullanımım var. MatePad lansman üzerinden kodum var. Cihazlardan beklentim stabil ve uzun ömürlü olmaları (iPad'lerın bu konuda rakipsiz olduğunu biliyorum ancak iPad Air 5.nesil ile deneyimim oldu bana hitap etmedi). Diğer tavsiyelerinizede açığım, bütçe 20K.

Uzun zamandır tablet arayışındaydım, gerek laptopa sahip olmamdan kaynaklı gerekli olup olmadığına karar verememiştim. Son karar olarak bu iki cihaz arasında kaldım. Genel kullanım ve oyun olacak şekilde ortaya karışık bir kullanımım var. MatePad lansman üzerinden kodum var. Cihazlardan beklentim stabil ve uzun ömürlü olmaları (iPad'lerın bu konuda rakipsiz olduğunu biliyorum ancak iPad Air 5.nesil ile deneyimim oldu bana hitap etmedi). Diğer tavsiyelerinizede açığım, bütçe 20k.

MatePad 11.5 2026 değil de 2025 demek istediniz sanırım.
Pad 7 de kalem olmaması sorun değilse pad 7
Kalem önemliyse ve bütçe yetiyorsa MatePad 11.5s tercih edin. Ek olarak Tab S10 FE de bakabilirsiniz.

Ortaya karışık bir durum o nedenle net karar veremiyorum çoğu tableti inceledim içim Huawei'den yana ama güncelleme konusu çok problem.

"S" serisi büyük güncelleme alan model.
Bende MatePad 11.5 2024 var memnunum. İhtiyaçlarını karşılıyorsa Huawei gayet iyi.

Bende MatePad 11.5 2024 var memnunum. İhtiyaçlarını karşılıyorsa Huawei gayet iyi.

İhtiyaçtan ziyade abimde 2021 MatePad 64 GB versiyon cihaz var hala canavar gibi çalışıyor o aklımı karıştırıyor. Xiaomi de pek iyi deneyimlerim yok ama F/P cihaz olmasından kaynaklı düşünüyordum.

Ayrıca s serisi ve 11. 5 arasında çok fark var mı sizce kağıt üstünden ziyade çift taraflı bir görüş var maalesef.

İhtiyaçtan ziyade abimde 2021 MatePad 64 GB versiyon cihaz var hala canavar gibi çalışıyor o aklımı karıştırıyor. Xiaomi de pek iyi deneyimlerim yok ama F/P cihaz olmasından kaynaklı düşünüyordum.

Huawei çinliler arasında en optimize yazılıma sahip. Yani S10 FE de bakabilirsin ama MatePad alırsan üzmez. Bence PUBG Fortnite gibi oyunlar oynamıyorsan Huawei al geç.
Şu rehbere bakarak Google sorununu çözersin.

Ayrıca s serisi ve 11. 5 arasında çok fark var mı sizce kağıt üstünden ziyade çift taraflı bir görüş var maalesef.

S serisi sırf büyük güncelleme alacağı için alınır.