Bütçe
6.500 TL
Yer
Turkiye
Huawei MatePad SE 11 ve Honor Pad X8a arasında bir seçim yapmam gerekiyor. Kardeşime hediye alacağım, bu bütçeyi aşamayacağım. Sizce hangisini almalıyım?

Huawei'yi kalemi olduğu için daha çok almak istiyorum fakat Honor özellik bakımından daha iyi duruyor gibi geldi.

Huawei MatePad SE 11 ve Honor pad X8a arasında bir seçim yapmam gerekiyor. Kardeşime hediye alacağım, bu bütçeyi aşamayacağım. Sizce hangisini almalıyım?

Huawei'yi kalemi olduğu için daha çok almak istiyorum fakat Honor özellik bakımından daha iyi duruyor gibi geldi.

Dostum bu bütçede kalem beklemek çok mantıksız. Maksimum verim için bütçeyi bir kademe daha arttirabilirsen MatePad 11.5 2025 alabilirsin, veya yakın zamanlarda 6500 bandına düştü Kasım indirimlerinde tekrar düşebilir. 2 cihaz arasından hem SD işlemci hem de Google ile uğraşmamak için her ne kadar onermesem de Honor olanı alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu bütçede kalem beklemek çok mantıksız maksimum verim için bütçeyi bir kademe daha arttirabilirsen MatePad 11.5 2025 alabilirsin, veya yakın zamanlarda 6500 bandına düştü Kasım indirimlerinde tekrar düşebilir.
Maalesef bekleyemem doğum günü hediyesi olacak bir an önce almam gerekiyor. Kalem beklemekten değil kalem olduğu için ayrıyeten seçmek çok mu mantıksız olur Honor yerine?

Maalesef bekleyemem doğum günü hediyesi olacak bir an önce almam gerekiyor. Kalem beklemekten değil kalem olduğu için ayrıyeten seçmek çok mu mantıksız olur Honor yerine?

2 gün geç olsun daha çok verimli olsun Huawei tarafında kalem almak için çok fazla şeyden feragat ediyorsunuz kullanacak kişi kaç yaşında?
https://www.epey.com/tablet/huawei-matepad-11-5-6gb.html 6974 TL kaçırmayın hocam.

2 gün geç olsun daha çok verimli olsun Huawei tarafında kalem almak için çok fazla şeyden feragat ediyorsunuz kullanacak kişi kaç yaşında?
https://www.epey.com/tablet/huawei-matepad-11-5-6gb.html 6974 TL kaçırmayın hocam.
Maalesef bütçem bu şu an üzerine çıkamıyorum.. Eğer ikisinden biri olsaydı öneriniz hangisi olurdu? Kardeşim 15 yaşında sadece video ve ufak tefek uygulamalar için kullanıyor tableti.

Maalesef bütçem bu şu an üzerine çıkamıyorum. Eğer ikisinden biri olsaydı öneriniz hangisi olurdu? Kardeşim 15 yaşında sadece video ve ufak tefek uygulamalar için kullanıyor tableti.

SE 11 modelinin YouTube üzerinde 1080p video acabilecegine bile inanmıyorum ailenizden falan destek alabilirsiniz attığınız her 2 cihazda 15 yaşındaki bir genci memnun etmeyecektir, keşke almasaydin tarzı şeyler duyacaksiniz ve 2 sene sonra çöp olacak, hala söylediğimin arkasındayım 2 cihaz arasından Honor onun harici MatePad 11.5 performans farkı hakkında ufak bir referans, neredeyse 2026 yılında 14 nanometre işlemci alınmaz.
Edit: bütçene alternatif bir ürün gerçekten limitteysen tercih etmeyi düşünebilirsin.

Son düzenleme:
SE 11 modelinin YouTube üzerinde 1080p video acabilecegine bile inanmıyorum ailenizden falan destek alabilirsiniz attığınız her 2 cihazda 15 yaşındaki bir genci memnun etmeyecektir, keşke almasaydin tarzı şeyler duyacaksiniz ve 2 sene sonra çöp olacak, hala söylediğimin arkasındayım 2 cihaz arasından Honor onun harici MatePad 11.5 performans farkı hakkında ufak bir referans, neredeyse 2026 yılında 14 nanometre işlemci alınmaz.
Edit: bütçene alternatif bir ürün gerçekten limitteysen tercih etmeyi düşünebilirsin.
Gerçekten teşekkür ederim. Attığınız iki seçeneği de değerlendireceğim. Eğer bütçe çıkar ise 11.5'i alabilirim indirim dolayısıyla.

Son düzenleyen: Moderatör: