yunusalp99

Becerikli
Yer
İstanbul
Herkese iyi günler,

Bu modeli kullanan var mı aranızda ve ekran kartında coil whine var mı? Çünkü bundan önceki 2 ekran kartımda da coil whine çıktı ciddi miktarda, ondan dolayı iade ettim. Gaming Gecesi'nde 28K'ya düşüyor bu model. Kullanıcı yorumu benim için önemli. Coil whine şans işi evet ama yine de sinir bozucu.

Ben bu modelde daha önce cwden dolayı şikayet eden birisini görmedim. Bu model hakkında benden daha bilgili biri sana daha çok yardımcı olacaktır.
Ekran kartını oyun için kullanacaksan 9070XT düşünebilirsin gaming gecesinde bazen 31k ya düşebiliyor.

Herkese iyi günler,

Bu modeli kullanan var mı aranızda ve ekran kartında coil whine var mı? Çünkü bundan önceki 2 ekran kartımda da coil whine çıktı ciddi miktarda, ondan dolayı iade ettim. Gaming Gecesi'nde 28K'ya düşüyor bu model. Kullanıcı yorumu benim için önemli. Coil whine şans işi evet ama yine de sinir bozucu.

Dostum CW olabilir CW için kart iade edilmez. Undervolt yaparsan biraz daha azalabilir. Benim ekran kartımda CW var yüksek FPS verdiği zaman artıyor ama performansı canavar gibi. Bu model değil onu belirteyim.
İstersen 3-5 daha koy 9070 XT al.

Adam belirli bir ekran kartını sormuş iki üç kişi 9070xt falan al demiş. Apayrı iki marka hatta ayrı markayı bırak ayrı dünyalar. Ne alaka ada kart tavsiye edin dememiş ki.

Attığın kart alınır hocam bu arada. İyidir cw işi de tamamen şans ama olsa bile takmamak lazım herkesin başına gelebilecek bir olay.

Herkese iyi günler,

Alınır. Soğutması vs. çok iyi.

CW şans işi bu konuda kimse size bir garanti veremez.

Herkese iyi günler,

Arkadaşım aldı geçen sürekli ısınma problemi yaşıyor ve coil whine yaşadığını söylüyor bazen de ekran gidip geliyormuş yırtılmalar oluyormuş yani bilmiyorum arkadaşıma mı öyle geldi yoksa genel mi ama baya gömüyorlar internette de zaten pek bir incelemesi yok güven vermedi açıkçası ucuz mal bir yere kadar üzerine biraz daha koy daha güvenilir marka al bence

Yorumlarınız için teşekkür ederim sistemim beyaz oldugundan dolayı beyaz model arıyorum fıyatta uygunken şahsen 9070XT kat kat daha ıyı 5070 Ti ile kapışıyor yeri geliyor ondanda iyi oluyor bütçemi bu denli zorlayamam daha PSU'da alacağım çünkü coil whine konusuna gelirsek kasam airflow ve her yerı neredeyse mesh oldugundan dolayı coil whine deli dehşet duyuluyor hatta şöyle diyeyim oturdugum yerden 3 adım yerı gıttıgımde de duyuluyor bu sebepten coıl whınenın kımse garantısını veremez haklısınız ama bundan dolayı genel manada danışmak istedim kısaca bu şekilde.