Ben olsam güvenmezdim o psu'ya yüksek tdp'li kartlar için. Ek olarak o kart 50k etmez, en azından şu anlık. Vatan gece indirimlerini ve İncehesap gaming gecesini takip et. PSU için ayrı konu açsan daha iyi olur.
Ben osaam güvenmezdim o PSU'ya yüksek TDP'li kartlar için. Ek olarak o kart 50k etmez, en azından şu anlık. Vatan gece indirimlerini ve İncehesap gaming gecesini takip et. PSU için ayrı konu açsan daha iyi olur.
Ben olsam güvenmezdim o psu'ya yüksek tdp'li kartlar için. Ek olarak o kart 50k etmez, en azından şu anlık. Vatan gece indirimlerini ve İncehesap gaming gecesini takip et. PSU için ayrı konu açsan daha iyi olur.
PSU'ların yüzde 99'u evrensel olarak aynı boydalar hocam. Hepsi her kasaya sığar neredeyse. M-ITX falan gibi kasaları dışarıda bırakıyorum. Sizin kasanıza oturur.
PSU'ların yüzde 99'u evrensel olarak aynı boydalar hocam. Hepsi her kasaya sığar neredeyse. M-ITX falan gibi kasaları dışarıda bırakıyorum. Sizin kasanıza oturur.
Hocam mevcut 4060 80 derece oluyor gerçi macun bitmesi de olabilir fakat yine de sıcak. Üste de alta da fan taksam 4070 Ti super veya 9070 XT gibi kartlar için hava akışı yeterli olur mu?