XL PSU olmadığı sürece sorun olmaz. Modüler alırsan kablo eksiltebileceğinden daha rahat takabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 28.500 TL
Winner 63
Üstün
Tahmini ne kadar para harcarım kasa için? Üste egzoz fan, PSU ve 2K Ultra için ekran kartı.XL PSU olmadığı sürece sorun olmaz. Modüler alırsan kablo eksiltebileceğinden daha rahat takabilirsin.
Tahmini ne kadar para harcarım kasa için? Üste egzoz fan, PSU ve 2K Ultra için ekran kartı.
ASUS GPU ve bunu tavsiye edebilirim.
- Makaleler
- 4
Hocam 9070 XT.
Milimlik farkla sığıyor gibi. Güncel PSU kaldırır mı?ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben olsam güvenmezdim o psu'ya yüksek tdp'li kartlar için. Ek olarak o kart 50k etmez, en azından şu anlık. Vatan gece indirimlerini ve İncehesap gaming gecesini takip et. PSU için ayrı konu açsan daha iyi olur.
Ben osaam güvenmezdim o PSU'ya yüksek TDP'li kartlar için. Ek olarak o kart 50k etmez, en azından şu anlık. Vatan gece indirimlerini ve İncehesap gaming gecesini takip et. PSU için ayrı konu açsan daha iyi olur.
HB 43K fiyat çekmiş.
Winner 63
Üstün
Sığıp sığmaması hocam. Yukarıya zaten fan takacağım.Ben olsam güvenmezdim o psu'ya yüksek tdp'li kartlar için. Ek olarak o kart 50k etmez, en azından şu anlık. Vatan gece indirimlerini ve İncehesap gaming gecesini takip et. PSU için ayrı konu açsan daha iyi olur.
- Makaleler
- 4
Geçenlerde ASRock chalenger 37K'ye mı ne düşmüştü vatan da. Ancak beklemekde riskli, fiyatlar artıyor çünkü. Allahtan bu dönemde sistem toplamıyorum.
PSU'ların yüzde 99'u evrensel olarak aynı boydalar hocam. Hepsi her kasaya sığar neredeyse. M-ITX falan gibi kasaları dışarıda bırakıyorum. Sizin kasanıza oturur.Sığıp sığmaması hocam. Yukarıya zaten fan takacağım.
- Makaleler
- 4
Sığıp sığmaması hocam. Yukarıya zaten fan takacağım.
Üst tarafa taktığın fan ekran kartı boyutundan etkilenmez ki o kasada.
Winner 63
Üstün
Hocam mevcut 4060 80 derece oluyor gerçi macun bitmesi de olabilir fakat yine de sıcak. Üste de alta da fan taksam 4070 Ti super veya 9070 XT gibi kartlar için hava akışı yeterli olur mu?PSU'ların yüzde 99'u evrensel olarak aynı boydalar hocam. Hepsi her kasaya sığar neredeyse. M-ITX falan gibi kasaları dışarıda bırakıyorum. Sizin kasanıza oturur.