280 Hz ASUS monitör alınır mı?

Yakından bakınca pikseller sayılıyor diyorlar ama ben uzaktan bakacağım.

Film izlerken vs içinde büyük olmasını istiyorum.

27 inc 2K ms gecikmesi 5 ms ye kadar alabilirsin IPS falan olur bence. 2K yapıştır geç.

2K, 240HZ, 1ms ve 27inç. Hem FPS oyunlarına uygun hem de günlük kullanıma.
Eğer 32inç isterseniz buna da bakabilirsiniz. Fakat 32inç FPS oyunları için biraz büyük diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ekran kartım 4060 ama nasıl olacak 2K.

Hocam ekran kartım 4060 ama nasıl olacak 2K.
FPS oyunu oynuyorum diyorsunuz. O tür oyunlarda 4060 2K'yı çok rahat kaldırır. Ayrıca R7 7700 işlemci bazlı oyunlarda üzmez. İçerik tüketirken de ayrı zevkli olur bu monitörle. Kendi Tizen işletim sistemine sahip. Yani akıllı TV gibi kullanabilirsiniz.

Anlıyorum gerçi biraz da ayar kısarım 2K da oynarım sanırsam.

Arkadaşlar linkteki monitörü sipariş vereceğim 27 inç istiyorum sizce alınır mı?

Aynı modelin 24' versiyonunu kullanıyorum FPS için aldım. Kullandığım kart 4060 Ti. ASUS kendi kalitesini ortaya koymuş renkler doyurucu, siyahların tonları iyi. Paradan yana sıkıntın yoksa monitör güzel fakat arkadaşlarında belirttiği gibi 1080p için en optimize inch 24' yani 27' de 1080p pixel fazlası olduğundan dolayı doyurucu bir deneyim alamayabilirsin. Ayrıca FPS için alacağını söylüyorsun profesyonel oyuncuların %90'ı 24' monitörler tercih ediyor. Karar senin.

Hocam Curved. Yani VA panel. Ghosting sorun olmaz mı?
Bu monitörde ghosting yok. Kendimde kullandım. @BerkayZ87 hocamın VA monitör rehberinde de önerilenler de yerini sağlam şekilde koruyan bir monitör.

Anlıyorum gerçi biraz da ayar kısarım 2K da oynarım sanırsam.
Zaten FPS oyunlarını full low ayarlarda oynuyorsunuzdur. Gayet memnun kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyelim mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…