Yakından bakınca pikseller sayılıyor diyorlar ama ben uzaktan bakacağım.
Film izlerken vs içinde büyük olmasını istiyorum.
27 inc 2K ms gecikmesi 5 ms ye kadar alabilirsin IPS falan olur bence. 2K yapıştır geç.
Yakından bakınca pikseller sayılıyor diyorlar ama ben uzaktan bakacağım.
Film izlerken vs içinde büyük olmasını istiyorum.
Hocam adam FPS oyuncusu. 2K yapıştır geç demekle olmuyor.27 inc 2K ms gecikmesi 5 ms ye kadar alabilirsin IPS falan olur bence. 2K yapıştır geç.
Hocam Curved. Yani VA panel. Ghosting sorun olmaz mı?2K, 240HZ, 1ms ve 27inç. Hem FPS oyunlarına uygun hem de günlük kullanıma.
2K, 240HZ, 1ms ve 27inç. Hem FPS oyunlarına uygun hem de günlük kullanıma.
Eğer 32inç isterseniz buna da bakabilirsiniz. Fakat 32inç FPS oyunları için biraz büyük diye biliyorum.![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FPS oyunu oynuyorum diyorsunuz. O tür oyunlarda 4060 2K'yı çok rahat kaldırır. Ayrıca R7 7700 işlemci bazlı oyunlarda üzmez. İçerik tüketirken de ayrı zevkli olur bu monitörle. Kendi Tizen işletim sistemine sahip. Yani akıllı TV gibi kullanabilirsiniz.
FPS oyunu oynuyorum diyorsunuz. O tür oyunlarda 4060 2K'yı çok rahat kaldırır. Ayrıca R7 7700 işlemci bazlı oyunlarda üzmez. İçerik tüketirken de ayrı zevkli olur bu monitörle. Kendi Tizen işletim sistemine sahip. Yani akıllı TV gibi kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar linkteki monitörü sipariş vereceğim 27 inç istiyorum sizce alınır mı?
Bu monitörde ghosting yok. Kendimde kullandım. @BerkayZ87 hocamın VA monitör rehberinde de önerilenler de yerini sağlam şekilde koruyan bir monitör.Hocam Curved. Yani VA panel. Ghosting sorun olmaz mı?
Zaten FPS oyunlarını full low ayarlarda oynuyorsunuzdur. Gayet memnun kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyelim mi hocam?Anlıyorum gerçi biraz da ayar kısarım 2K da oynarım sanırsam.
O zaman alınabilir. 2K oynanmayacağı zaman 1080p yapar oynar. 27" 1080p almaktansa 2K almak daha iyi.Bu monitörde ghosting yok. Kendimde kullandım. @BerkayZ87 hocamın VA monitör rehberinde de önerilenler de yerini sağlam şekilde koruyan bir monitör.