Hangi parçada olduğunu nasıl anlayabiliriz? PSU'da olacağını sanmıyorum kendi sistemimde de kullandım sorunsuz çalışıyor.DDR4'e bu kirzden önce yatırım yapılmasına ben de karşıydım. Ancak bu fiyatlardan sonra seçeneklerden biri bu.
Şu anki krizin de yakın zamanda bitmesi beklenmiyor.
Birçok sebebi olabilir. Ekran kartının sürücüsü, RAM, SSD, PSU veyahut yazılımsal bir sorun vs. vs.
Detaylar
Kim cevapladı?Hangi parçada olduğunu nasıl anlayabiliriz? PSU'da olacağını sanmıyorum kendi sistemimde de kullandım sorunsuz çalışıyor.
İşlemci için Prime95 - OCCT, Ekran kartı için FurMark, RAM için Memtest86 - RTP, SSD için CrystalDiskMark, PSU için OCCT Power testlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Sorun çözülmezse temiz kurulum yapıp tekrar deneyin.
Ekran kartı testini 1 saat önce yaptım. Max 70 derece ve ortalama 88 fps gördü. SSD ise %98 sağlıkta ve 45-50 derecede çalışıyor. Bir tek RAM ve CPU testi yapmadım. Onu da sabah yaparım. Sabah yaptığımda test sonuçlarını atsam bakabilir misiniz?İşlemci için Prime95 - OCCT, Ekran kartı için FurMark, RAM için Memtest86 - RTP, SSD için CrystalDiskMark, PSU için OCCT Power testlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Sorun çözülmezse temiz kurulum yapıp tekrar deneyin.
Ekran kartı testini 1 saat önce yaptım. Max 70 derece ve ortalama 88 fps gördü. SSD ise %98 sağlıkta ve 45-50 derecede çalışıyor. Bir tek RAM ve CPU testi yapmadım. Onu da sabah yaparım. Sabah yaptığımda test sonuçlarını atsam bakabilir misiniz?
Bakmaya çalışırım.
Ek olarak VRAM sıcaklığını kontrol ettiniz mi ekran kartının?
Hayır. Test sonuçlarını göstermedi niyeyse. Nasıl bakıyoruz test sonucuna?Bakmaya çalışırım.
Ek olarak VRAM sıcaklığını kontrol ettiniz mi ekran kartının?
Hayır. Test sonuçlarını göstermedi niyeyse. Nasıl bakıyoruz test sonucuna?