Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Ben anlamadım. Bir bayram olduğu zaman, örneğin Amerika'da Trump'ın fotoğrafı asılıyor mu? Burada da ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk dışında kimsenin fotoğrafı asılmamalı kanaatimce.
Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversitelerde çoktandır asılıyor reis(?) posteri.Ben anlamadım. Bir bayram olduğu zaman, örneğin Amerika'da Trump'ın fotoğrafı asılıyor mu? Burada da ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk dışında kimsenin fotoğrafı asılmamalı kanaatimce.
- Makaleler
- 6
Erdoğan mı kurtardı ülkeyi?
Geraltın kılıcı
Üstün
Propaganda yapıyorlar işte. Bu CHP keşke bu duruma adamakıllı muhalefet yapsa ama nerede!
Son düzenleyen: Moderatör:
Yiğidim Aslanım dinlemekle meşguller sanırım.Propaganda yapıyorlar işte. Bu CHP keşke bu duruma adamakıllı muhalefet yapsa ama nerede!
EFI Shell
Yetkin
Zaten senelerdir bakanlıklarda böyle yapılıyor. Okullara da zorunluluk getirmiş anlaşılan.
Max Verstappen
Yetkin
Konu sahibi bosuna begenmedim yemis, posterleri asma talimatini veren konu sahibi degil 
Benim için sorun değil. Neticede insanlar düşüncelerini bana değil, malum talimati veren kişilere veriyor.Konu sahibi bosuna begenmedim yemis, posterleri asma talimatini veren konu sahibi degil![]()