Yer
İsrail
Merhaba 29 İnç LG UltraWide monitör kullanıyorum yeni bir monitöre geçmek istiyorum 34 inç monitörlere bakıyorum sizce bu 2 monitörden hangisi alınır? Ve 34 inç monitörde pixelleri sayar mıyım?

Up.

Son düzenleme:
Merhaba 29 İnç LG UltraWide monitör kullanıyorum yeni bir monitöre geçmek istiyorum 34 inç monitörlere bakıyorum sizce bu 2 monitörden hangisi alınır? Ve 34 inç monitörde pixelleri sayar mıyım?

Up.
1. Karar Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Ekran Boyutu: 29 inç monitörden 34 inç monitöre geçiş, daha geniş bir görsel alan sunar. Oyunlar ve çoklu görevler için faydalı olabilir.
- Çözünürlük: Her iki monitörün çözünürlüğünü kontrol edin. 34 inç monitörlerin genellikle daha yüksek çözünürlük sunması gerekir.

2. Monitör Özellikleri:
- MSI MAG 345CQR:
- 34 inç, 180Hz, 1ms, UWQHD.
- Freesync Premium.
- Kavisli.
- LG 34WP75CPB:
- 34 inç, 160Hz, 1ms.
- HDMI ve DP bağlantıları.
- Kavisli.

3. Hangisini Seçmeliyim?
- Oyun odaklı iseniz, MSI monitör 180Hz yenileme hızıyla tercih edilebilir.
- Daha renkli ve profesyonel işler için LG monitör uygun olabilir.

4. Pixelleri Saymak:
- Evet, 34 inç monitörde piksel sayısı çözünürlükle ilgilidir. Daha yüksek çözünürlük, daha fazla piksel demektir. Örneğin UWQHD çözünürlüğünde (3440x1440) 4.953.600 piksel bulunur.

5. Sonuç:
- Kullanım amacınıza göre her iki modelin avantajlarını değerlendirin. Oyun, tasarım veya günlük kullanım için en uygun olanı seçin.

1. Karar Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Ekran Boyutu: 29 inç monitörden 34 inç monitöre geçiş, daha geniş bir görsel alan sunar. Oyunlar ve çoklu görevler için faydalı olabilir.
- Çözünürlük: Her iki monitörün çözünürlüğünü kontrol edin. 34 inç monitörlerin genellikle daha yüksek çözünürlük sunması gerekir.

2. Monitör Özellikleri:
- MSI MAG 345CQR:
- 34 inç, 180Hz, 1ms, UWQHD.
- Freesync Premium.
- Kavisli.
- LG 34WP75CPB:
- 34 inç, 160Hz, 1ms.
- HDMI ve DP bağlantıları.
- Kavisli.

3. Hangisini Seçmeliyim?
- Oyun odaklı iseniz, MSI monitör 180Hz yenileme hızıyla tercih edilebilir.
- Daha renkli ve profesyonel işler için LG monitör uygun olabilir.

4. Pixelleri Saymak:
- Evet, 34 inç monitörde piksel sayısı çözünürlükle ilgilidir. Daha yüksek çözünürlük, daha fazla piksel demektir. Örneğin UWQHD çözünürlüğünde (3440x1440) 4.953.600 piksel bulunur.

5. Sonuç:
- Kullanım amacınıza göre her iki modelin avantajlarını değerlendirin. Oyun, tasarım veya günlük kullanım için en uygun olanı seçin.
Sanırım 34 inç MSI monitörü alacağım detaylı Bilgi için teşekkürler.