2980 TL tablet önerisi

Tablet yerine beynim taktı kafaya MacBook ikinci ele ama bayağı düşük modellerine.
Alınmaz hocam. Bende çok eski iPad mini vardı YouTube desteği bile yoktu o yüzden eski Apple ürünü almak sıkıntılı olabiliyor bazen.

Tab A7 Lite = Haziran 2021'de satışa sunuldu.

Pad X8 Lite = Kasım 2022'de satışa sunuldu.
Android 12 (S) ile geliyor ama nedense?

Alınmaz hocam. Bende çok eski iPad mini vardı YouTube desteği bile yoktu o yüzden eski Apple ürünü almak sıkıntılı olabiliyor bazen.

Android 12 (s) ile geliyor ama nedense?

Huawei alt markası Honor bilmem.

Android 12 (s) ile geliyor ama nedense?

OpenCore legacy patcher var hocam

Android 12 (S) ile geliyor ama nedense?

Tab A7 Lite Android 11 ile çıktı ve en sonunda Android 14'ü aldı. Pad X8 Lite ise Android 12 ile çıktı ve hiç sürüm güncellemesi almadı. Honor'un güncelleme politikası biraz kısıtlı .

Huawei alt markası Honor bilmem.

OpenCore legacy patcher var hocam
Tartışılır hocam. Bana göre tablet almak daha mantıklı.

Tab A7 Lite Android 11 ile çıktı ve en sonunda Android 14'ü aldı. Pad X8 Lite ise Android 12 ile çıktı ve hiç sürüm güncellemesi almadı. Honor'un güncelleme politikası biraz kısıtlı .
Tabletlerde ki güncelleme muhabbetini bilmiyorum hocam o yüzden sordum.

Huawei ne derse onu yapıyorlar.

Ben önermem gerekeni önerdim. O fiyata pad X8 Lite'tan daha iyisini bulursanız lütfen beni haberdar edin .

Çünkü Huawei şu an kısıtlama yediği için napacklarını şaşırdılar.

Tartışılır hocam. Bana göre tablet almak daha mantıklı.

Tabletlerde ki güncelleme muhabbetini bilmiyorum hocam o yüzden sordum.

Karar verdim hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…