Tab A7 Lite = Haziran 2021'de satışa sunuldu.
Pad X8 Lite = Kasım 2022'de satışa sunuldu.
Alınmaz hocam. Bende çok eski iPad mini vardı YouTube desteği bile yoktu o yüzden eski Apple ürünü almak sıkıntılı olabiliyor bazen.Tablet yerine beynim taktı kafaya MacBook ikinci ele ama bayağı düşük modellerine.
Android 12 (S) ile geliyor ama nedense?Tab A7 Lite = Haziran 2021'de satışa sunuldu.
Pad X8 Lite = Kasım 2022'de satışa sunuldu.
Alınmaz hocam. Bende çok eski iPad mini vardı YouTube desteği bile yoktu o yüzden eski Apple ürünü almak sıkıntılı olabiliyor bazen.
Android 12 (s) ile geliyor ama nedense?
Alınmaz hocam. Bende çok eski iPad mini vardı YouTube desteği bile yoktu o yüzden eski Apple ürünü almak sıkıntılı olabiliyor bazen.
Android 12 (s) ile geliyor ama nedense?
Tartışılır hocam. Bana göre tablet almak daha mantıklı.Huawei alt markası Honor bilmem.
OpenCore legacy patcher var hocam![]()
Tabletlerde ki güncelleme muhabbetini bilmiyorum hocam o yüzden sordum.Tab A7 Lite Android 11 ile çıktı ve en sonunda Android 14'ü aldı. Pad X8 Lite ise Android 12 ile çıktı ve hiç sürüm güncellemesi almadı. Honor'un güncelleme politikası biraz kısıtlı.
Tab A7 Lite Android 11 ile çıktı ve en sonunda Android 14'ü aldı. Pad X8 Lite ise Android 12 ile çıktı ve hiç sürüm güncellemesi almadı. Honor'un güncelleme politikası biraz kısıtlı.
Ben önermem gerekeni önerdim. O fiyata pad X8 Lite'tan daha iyisini bulursanız lütfen beni haberdar edin.
Tartışılır hocam. Bana göre tablet almak daha mantıklı.
Tabletlerde ki güncelleme muhabbetini bilmiyorum hocam o yüzden sordum.
Ne alacaksınız hocam?Çünkü Huawei şu an kısıtlama yediği için napacklarını şaşırdılar.
Karar verdim hocam.