Detaylar
Kim cevapladı?Alessandro Del Piero
Başarılı
Arkadaşım için monitör bakıyorum. Belirli bir bütçe yok. 144-180Hz arası tercih olur.
Bütçe belirtin. 6.5k'lık monitör var 10k'lık monitör var.
Bütçe belirtin. 6.5K'lık monitör var 10K'lık monitör var.
Arkadaşımın piyasadan haberi yok. Bende uzun zamandır fiyatları kontrol etmiyorum sınavlarımdan dolayı. O yüzde bir şey belirtemicem.
Orko
Yetkin
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör:
Alessandro Del Piero
Başarılı
Arkadaşımın piyasadan haberi yok. Bende uzun zamandır fiyatları kontrol etmiyorum sınavlarımdan dolayı. O yüzde bir şey belirtemicem.
Aynı paraya G6 varken yüzüne bile bakılmaz.ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL3A 1Ms 180Hz QHD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
HateME
Uzman
Tavsiye ederim LG candır. Renkleri vs çok tatmin edici.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Lenovo IdeaPad Slim 3 nasıl bir laptop, kullananlar memnun mu?
- Hakan Yusuf
-
-
-