2K 240 Hz monitör önerisi

Bütçe
14.000
Merhaba,
2K 240 Hz monitör almak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla bu iki monitörü bulabildim. Bütçem 14 bin TL.
Samsung 27" ODYSSEY G6 1Ms 240Hz QHD
Gigabyte GS27Q X 27 2560x1440 250Hz
ASUS TUF GAMING VG27AQML1A
LG UltraGear 27GR83Q-B 27

Bunlardan hangisini iyidir veya bu fiyatlarda başka monitör alınabilir mi?
Herkes aynı monitörlerde kararsız kalıyor. Ben de bunlar arasında kararsız kalmıştım özellikle Asus ve Samsung arasında kaldım, sonrasında G65 siparişi verdim. Daha önce hiç VA panel ve curve kullanmadım. Ancak bütün forumlardaki arkadaşlar G65B öneriyor. Daha teslim olmadı gelince deneyimlerimi paylaşırım

Son düzenleme:
Herkes aynı monitörlerde kararsız kalıyor. Ben de bunlar arasında kararsız kalmıştım özellikle ASUS ve Samsung arasında kaldım. Sonrasında G65 siparişi verdim. Daha önce hiç VA panel ve curve kullanmadım. Ancak bütün forumlardaki arkadaşlar G65b öneriyor. Daha teslim olmadı gelince deneyimlerimi paylaşırım.

Gelince deneyimlerini paylaşırsan sevinirim seni bekliyorum teşekkürler.

1. siparişimde 2 ölü piksel çıktı iade ettim ve 2. kez sipariş verdim, 2. siparişimde ise toplam 7 adet ölü piksel çıktı tekrar iade işlemi başlattım. 3. kez dener miyim bilmiyorum ama aşırı soğudum monitörden. Bir kez daha deneyip 3. kez sipariş verebilirim duruma göre ya da başka monitörlere yöneleceğim. @yoda

1. siparişimde 2 ölü piksel çıktı iade ettim ve 2. kez sipariş verdim, 2. siparişimde ise toplam 7 adet ölü piksel çıktı tekrar iade işlemi başlattım. 3. kez dener miyim bilmiyorum ama aşırı soğudum monitörden. Bir kez daha deneyip 3. kez sipariş verebilirim duruma göre ya da başka monitörlere yöneleceğim. @yoda

Bende sipariş ettim ilk siparişimde 1 adet ölü piksel çıktı iadeyi verdim tekrar sipariş ettim inşallah çıkmaz :(

3. denedim bu sefer sıkışmış pikselli denk geldi biraz denedim düzelmedi iade ettim son kez deneyeceğim :)

Vallahi çok şans işi arkadaşta aldı onda da ölü pikselli geldi oda iade edecek, ben monitörü beğendiğim için düzgün gelene kadar iade satın al yapacağım :D

3. denedim bu sefer sıkışmış pikselli denk geldi biraz denedim düzelmedi iade ettim son kez deneyeceğim :)

Hocam 2. denemeden bildiriyorum kurulumunu yaptım sadece yeşil renkte siyah bir pixel beyaz ekran da da kırmızı bir piksel çıkıyor büyük ihtimal sıkışmış pikselli çok göze batmıyor gibi bunu iade etmeyeceğim.

Son düzenleme:
Vallahi çok şans işi arkadaşta aldı onda da ölü pikselli geldi oda iade edecek, ben monitörü beğendiğim için düzgün gelene kadar iade satın al yapacağım :D

Hocam 2. denemeden bildiriyorum kurulumunu yaptım sadece yeşil renkte siyah bir pixel beyaz ekran da da kırmızı bir piksel çıkıyor büyük ihtimal sıkışmış pikselli çok göze batmıyor gibi bunu iade etmeyeceğim.
benim ekranın tam ortasında kırmızı sıkışmış piksel vardı gözüme battığı için yine iade ettim :)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt