Yer
Trabzon
İyi Sosyaller,

Yakın zamanda G65B almayı düşünüyor, indirim kovalıyordum ancak Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 şu an güzel bir indirime girdi. Sizce G65B yerine tercih edilebilir mi?
Ayrıca 4K olarak dual-mode monitör almak da aklıma yatmadı değil. Rekabetçi oyunlarda 320 Hz avantajından yararlanırken hikayeli oyunlarda ise 4K çözünürlüğünden faydalanabilirim.

Kullanım şeklim rekabetçi oyuna yönelik. R6 ve CS2 oynarım ama hard rekabetçi değilim, arkadaşlarla beraber girerim. Genelde hikaye tabanlı oyunlar oynarım ve film/dizi izlerim. Dahili hoparlörü olursa güzel olur; çünkü filmlerde ve dizilerde kulaklığı çıkarıp koltuğa geçiyorum.

@BerkayZ87 hocam tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Yani belirli bir bütçem yok ancak OLED seviyesine çıkamam. Maksimum 15 ama kaçırma dediğiniz olursa belki 16-17 olabilir.

Daha iyi bir muadil var mı sanmam.

Yani belirli bir bütçem yok ancak OLED seviyesine çıkamam. Maksimum 15 ama kaçırma dediğiniz olursa belki 16-17 olabilir.
@Yasin Alemdağ, o butcede en iyi monitor Odyssey G65B hocam.
Screenshot_20251016_163715_Samsung Shop.webp

🤌

Bütçe 22K olsaydı 4K mini LED Dual MSI monitör alınabilirdi. Bu bütçede IPS önermem. Düşük kontrast ve IPS glow cok kötü bir sorun. Atw polarizer koymaları lazım IPS monitöre. Atw polarizer cok iyi de TR de böyle bir monitör yok sanırım.

Gene G65B'den şaşma diyorsunuz tamamdır. İndirimi görünce yine bir gözden geçireyim dedim.
XG259CS'yi servise yolladım haber bekliyorum, sorun yok deyip geri gönderirlerse ikinci kez 1080p almak yerine ben de bu ürüne yöneleceğim artık. Monitörden anlayan herkes bu bütçeye bunu öneriyor. Sadece nedir 27'' bana rekabetçi için fazla gelmişti, belki gözüm zamanla alışır. Benden önce alırsanız ufak bir R6 videosu isteriz. :)

XG259CS'yi servise yolladım haber bekliyorum, sorun yok deyip geri gönderirlerse ikinci kez 1080p almak yerine ben de bu ürüne yöneleceğim artık. Monitörden anlayan herkes bu bütçeye bunu öneriyor. Sadece nedir 27" bana rekabetçi için fazla gelmişti, belki gözüm zamanla alışır. Benden önce alırsanız ufak bir R6 videosu isteriz. :)

Vallahi ustam yarın akşam ya da öbür gün sabah tatile gidiyorum 1 hafta sonra döneceğim. Büyük ihtimal siparişi gelince vereceğim. Beklerseniz hay hay başım üstüne :)