Bütçe
6500-10000

Akbabuş

Başarılı
Merhaba,

6300₺'ye KOORUI 27E6QC almıştım ve memnun kalmadım. Ghosting ve black smearing fazla, rahatsız olmam diye düşündüm ama hafiften rahatsız etti. Ek olarak, renk gamutu ve parlaklığı yetersiz kaldı. 6500₺-10.000₺ arası ne alınabilir? Samsung G65B modelini görmüştüm, bu fiyatlarda başka alternatif var mıdır?

Kavisli olarak Samsung Odyssey G6 G65B, düz olarak Philips Evnia 27M2N5500. Kavisli düz farketmez diyorsan Samsung daha iyi

Hocam Samsung'un 1000r kavis oranı olan monitör almıştım, aşırı kavisli ya görüntü bana göre yamuk duruyor direkt. Evnia ise pahalı, o kadar çıkmak istemiyorum pik noktası olarak Samsung olarak düşündüm. Renkleri canlı olsun siyahları daha iyi görmek istiyorum o yüzden IPS'e pek sıcak bakmıyorum.

Hocam Samsung'un 1000r kavis oranı olan monitör almıştım, aşırı kavisli ya görüntü bana göre yamuk duruyor direkt. Evnia ise pahalı, o kadar çıkmak istemiyorum pik noktası olarak Samsung olarak düşündüm. Renkleri canlı olsun siyahları daha iyi görmek istiyorum o yüzden IPS'e pek sıcak bakmıyorum.
Renkleri canlı olan başka VA monitör bilmiyorum. 1300:1 kontrastlı Lenovo Legion R27QE öneririm. Fiyatına göre çok iyi monitör.

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam, ama kararımı değiştiremedim Curved ve VA ikilisinden yanayım. Amazon'a stoklar gelince G65B modelini alırım.

32 inç olan modeli alınır mı hocam? @2254

Son düzenleme: