Bahsi geçen kartlar 2K çözünürlük için ve orta-üst modeller. 5060 Ti söz konusu olamaz. 60 FPS aldığım oyunda 6X frame gen açıp 300 FPS gördüğümde ben tatmin olmayacağım yapay olduğu çok belli ve gecikmeside ortada. Frame geni maksimum 2X kullanırım.
Bahsi geçen kartlar 2K çözünürlük için ve orta-üst modeller. 5060 Ti söz konusu olamaz. 60 FPS aldığım oyunda 6X frame gen açıp 300 FPS gördüğümde ben tatmin olmayacağım yapay olduğu çok belli ve gecikmeside ortada. Frame geni maksimum 2X kullanırım.
Yani bilemedim zaten hikayeli oyun oynuyorsun, gecikme olarak 2X 25-30 6X yine o civarlarda oynuyor. Ben zaten piyasaya çok hakim değilim şu an. Demek istediğim 007 first light gibi bir oyunda Ultra bütün ayarlar Full 2X Frame Generation DLSS quality 1080p 4060 Ti 16 GB ile 170 FPS takılıyordum. 5060 Ti 16 GB ile de 2K da tatmin edecektir arkadaşı, AMD tarafına hakim değilim F/P kart ürettikleri bariz ama ona göre de sorunu oluyor, teknolojisi geri oluyor.
Bu durumda ben arkadaşa katılırım, hocam. Kusura bakmayın ama 007 First Light'ta Ultra 1080p'de 9 GB VRAM yiyordu. 2K'da ne yer, siz düşünün. 12 GB VRAM bence de artık az geliyor.
Kesin 4070 alsın demiyoruz zaten fakat sizin öneriniz çok yanlış. 5060 Ti şimdi 2K'da kaç FPS verebiliyor ki uzun süre idare etsin 1080p kartı. 16 VRAM var diye çok üst düzey sanıyorsunuz galiba.