Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000+ TL
- Makaleler
- 50
Alabileceğin en eli yüzü düzgün 2K IPS monitör KTC H27T22C.
Pivot ve yükseklik ayarı istiyorsan Q27G4XF öneririm.
260 Hz olur dersen 10.000 TL'ye 27M2N3501PA var.
Phenyl
Becerikli
Vade farksız taksit olacaksa ve en az 6 ay olacaksa, 14.000TL'ye kadar çıkabilirim. Maximum için bakıyorum.
Onun dışında 7000TL'ye kadar okeyim.
Renk doğruluğu için hangisini önerirsiniz hocam?Alabileceğin en eli yüzü düzgün 2K IPS monitör KTC H27T22C.
- Makaleler
- 50
O halde IPS şartsa attıklarımdan birisini seçebilirsin.Vade farksız taksit olacaksa ve en az 6 ay olacaksa, 14.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Maximum için bakıyorum.
Onun dışında 7.000 TL'ye kadar okeyim.
Bunların dışında VA panel istersen Odyssey G65B, attığım üç monitörden de daha iyi. Samsung öğrenci indirimiyle 11.300 TL'ye falan geliyor Samsung'un sitesinde.
Bunlar oyuncu monitörü olduğu için renk doğruluğu aranmaz. Hepsi rastgele dE değeriyle geliyor birkaç istisna model haricinde. Renk doğruluğu için kalibrasyon cihazı satın almak gerekir, buna gerek yok.
Phenyl
Becerikli
Anladım hocam, 4070 Super için kullanacağım 2K monitörü. Sizce bu karta hangisi daha mantıklı olur? 7.000 TL olan monitör bütçe olarak çok rahatlatır beni.O halde IPS şartsa attıklarımdan birisini seçebilirsin.
Bunların dışında VA panel istersen Odyssey G65B, attığım üç monitörden de daha iyi. Samsung öğrenci indirimiyle 11.300 TL'ye falan geliyor Samsung'un sitesinde.
Bunlar oyuncu monitörü olduğu için renk doğruluğu aranmaz. Hepsi rastgele dE değeriyle geliyor birkaç istisna model haricinde. Renk doğruluğu için kalibrasyon cihazı satın almak gerekir, buna gerek yok.
- Makaleler
- 50
Attığım üç monitör de görüntü kalitesi olarak birbirine yakın, hangisini alırsan al keşke diğerini alsaydım demezdin. KTC ile alakalı fiziksel tek eksi var, o da pivot ve yükseklik ayarının olmaması. Bunu herkes aramadığı için eksi de sayılmaz pek, ki fiyatını da göz önüne alırsak göz ardı edilebilir. Temel soru işareti ise, KTC ülkemize yeni geldi ve teknik servis ilgi alaka durumu ne denli, bilinmezliğini koruyor. Yani monitör yarın bir gün bozulursa nasıl bir şey ile muhattap olunuyor, bilmiyoruz.Anladım hocam, 4070 Super için kullanacağım 2K monitörü. Sizce bu karta hangisi daha mantıklı olur? 7.000 TL olan monitör bütçe olarak çok rahatlatır beni.
Phenyl
Becerikli
Şans işi diyorsunuz, açıkçası bana çok samimi geldiniz hocam. Sizce bu kumarı oynamaya değer mi?Attığım üç monitör de görüntü kalitesi olarak birbirine yakın, hangisini alırsan al keşke diğerini alsaydım demezdin. KTC ile alakalı fiziksel tek eksi var, o da pivot ve yükseklik ayarının olmaması. Bunu herkes aramadığı için eksi de sayılmaz pek, ki fiyatını da göz önüne alırsak göz ardı edilebilir. Temel soru işareti ise, KTC ülkemize yeni geldi ve teknik servis ilgi alaka durumu ne denli, bilinmezliğini koruyor. Yani monitör yarın bir gün bozulursa nasıl bir şey ile muhattap olunuyor, bilmiyoruz.
- Makaleler
- 50
Açık konuşayım AOC'a Tecpro bakıyor ve onlar genelde ellerinde aynı model monitör yoksa alternatif ürün öneriyorlar veya fahiş tamir ücreti çekiyorlar. KTC'ye dair fikrim yok. Philips'e dair de fikrim yok. Türkiye'de genel olarak bütün yetkili servisler çöp ama dayılandığında muhattap var en azından, KTC'de de var ama ne denli etkili olur, tartışılır.Şans işi diyorsunuz, açıkçası bana çok samimi geldiniz hocam. Sizce bu kumarı oynamaya değer mi?
Ben 7.000 TL'ye aldığım üründe bu kumarı oynardım.
Phenyl
Becerikli
Çok teşekkür ederim hocam, başka bir öneri veya fikir değiştirecek bir ürün gelmezse, şansımı deneyeceğim.Açık konuşayım AOC'a Tecpro bakıyor ve onlar genelde ellerinde aynı model monitör yoksa alternatif ürün öneriyorlar veya fahiş tamir ücreti çekiyorlar. KTC'ye dair fikrim yok. Philips'e dair de fikrim yok. Türkiye'de genel olarak bütün yetkili servisler çöp ama dayılandığında muhattap var en azından, KTC'de de var ama ne denli etkili olur, tartışılır.
Ben 7.000 TL'ye aldığım üründe bu kumarı oynardım.
Yeni konular
-
-
-
Microsoft "Başka bir yöntemle doğrulayın" hatası nasıl çözülür?
- Hybrid Theory
-
8.000-9.000 TL bütçe ile 2K IPS monitör önerisi
- Mustafaymis
-
-
-