Detaylar
Kim cevapladı?temmuzhd
Uzman
Spartan
Başarılı
Yukarıda yazıldığı gibi mouse önerisine ihtiyacım var palm grip tutuyorum ellerim büyük o yüzden uzun mouse tercihim.
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
@temmuzhd
Önerdiğin ürün neredeyse MADR gibi ufak bir mouse ile aynı boyutta. ''PALM TUTUYORUM'' ve ''ELİM BÜYÜK'' Kelimelerinin karşılığı o fare değil. Evet Teknik olarak daha iyileri var bu bütçede ama arkadaşın ihtiyacını karşılamadıktan sonra bir anlamı yok.
Bu arada pardon önerdiğiniz İmpact 3 wireless modeli. Yani daha da ufak bir fare. Birebir MADR boyutu neredeyse.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
temmuzhd
Uzman
129.5x66x39mm ile 120(L)x62(w)x39(H) mm bir boyut farkı yok. Demek ki Palm tutuyorum ve elim büyüğün karşılığı da Dermo olmuyor. Biri 26000 biri 36000 DPI ve 650 IPS ile aynı. Nordic sensorun kronik klik sorunu var. Ayrıca Bir sorun olduğunda garanti hizmeti açısından tercih edilecek bir mouse değil. Ayrıca tutuşta ABS plastik yerine PBT tuşlar çok farkediyor.![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
@temmuzhd
Önerdiğin ürün neredeyse MADR gibi ufak bir mouse ile aynı boyutta. ''PALM TUTUYORUM'' ve ''ELİM BÜYÜK'' Kelimelerinin karşılığı o fare değil. Evet Teknik olarak daha iyileri var bu bütçede ama arkadaşın ihtiyacını karşılamadıktan sonra bir anlamı yok.
Bu arada pardon önerdiğiniz İmpact 3 wireless modeli. Yani daha da ufak bir fare. Birebir MADR boyutu neredeyse.
Ekstra hızlandırıcı dongle almadan o fareyi kullanmak yerine seçenek çok fazla.
@mentel455
Ürünle ilgili şikayetleri ve satıcının desteğini de göze almanı tavsiye ederim.
Wraith Esports Darmoshark M3s Şikayetleri - Şikayetvar
Wraith Esports Darmoshark M3s şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Darmoshark M3s şikayetleri sikayetvar.com'da!
Spartan
Başarılı
Önerdiğin farenin daha boyutunu bilmiyorsun ? 130mm ile 120mm arası fark yok diyorsan cidden mouse piyasası hakkında bilgin yok.129.5x66x39mm ile 120(L)x62(w)x39(H) mm bir boyut farkı yok. Demek ki Palm tutuyorum ve elim büyüğün karşılığı da Dermo olmuyor. Biri 26000 biri 36000 DPI ve 650 IPS ile aynı. Nordic sensorun kronik klik sorunu var. Ayrıca Bir sorun olduğunda garanti hizmeti açısından tercih edilecek bir mouse değil. Ayrıca tutuşta ABS plastik yerine PBT tuşlar çok farkediyor.
Ekstra hızlandırıcı dongle almadan o fareyi kullanmak yerine seçenek çok fazla.
@mentel455
Ürünle ilgili şikayetleri ve satıcının desteğini de göze almanı tavsiye ederim.
![]()
Wraith Esports Darmoshark M3s Şikayetleri - Şikayetvar
Wraith Esports Darmoshark M3s şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports yorumları ve Wraith Esports Darmoshark M3s şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
temmuzhd
Uzman
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Kablosuz Optik Gaming Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Kablosuz Optik Gaming Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Spartan
Başarılı
Bu olabilir ağırlığa takılmayacaksa arkadaş bunu alabilir. Veya batarya modu kullanabilir.![]()
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Kablosuz Optik Gaming Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Kablosuz Optik Gaming Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
temmuzhd
Uzman
Konu sahibine cevap verin benimle muhatap olmayın, bilmediğim ürünü önermem. Sürekli biriyle bilgi yarışı haline girmek ve değerli zamanınızı harcamak yerine sosyalde konu sahibine odaklanın, konu sahibi kendi değerlendirmesini yapacaktır zaten. İyi sosyaller dilerim.
Spartan
Başarılı
2 farklı darmoshark mouse kullandım. Kusura bakmayın çok fazla mouse bilmiyorsanız önermeyin o halde.Konu sahibine cevap verin benimle muhatap olmayın, bilmediğim ürünü önermem. Sürekli biriyle bilgi yarışı haline girmek ve değerli zamanınızı harcamak yerine sosyalde konu sahibine odaklanın, konu sahibi kendi değerlendirmesini yapacaktır zaten. İyi sosyaller dilerim.
2 farklı Darmoshark mouse kullandım. Kusura bakmayın çok fazla mouse bilmiyorsanız önermeyin o halde.
Hocam ben GM40 çok kullandım o 125mm uzunluğunda aynı tarz aynı alçaklıkta olduğu için MSI GM41 almayı düşünüyorum en son 2015 de almıştım GM40'ı yeni bozuldu o da sağ arka skatezi gittiği için GM41 almayı düşünüyorum o kadar baktım mouse şartlarım şöyle oldu 125mm bana hafif kısa geliyordu o yüzden kesinlikle 125mmden uzun olmasına dikkat ettim bir de Omron Switch sessiz olduğu için kulağa çok tırmalayan olmaması beni ikna etti bir de yüksekliği çok büyük değil buna benzer bir mouse aradım bayağı ama istediğimi bulamadım GM41'den başka, sanırım GM41 alacağım siz ne diyorsunuz?