Hocam ben GM40 çok kullandım o 125mm uzunluğunda aynı tarz aynı alçaklıkta olduğu için MSI GM41 almayı düşünüyorum en son 2015 de almıştım GM40'ı yeni bozuldu o da sağ arka skatezi gittiği için GM41 almayı düşünüyorum o kadar baktım mouse şartlarım şöyle oldu 125mm bana hafif kısa geliyordu o yüzden kesinlikle 125mmden uzun olmasına dikkat ettim bir de Omron Switch sessiz olduğu için kulağa çok tırmalayan olmaması beni ikna etti bir de yüksekliği çok büyük değil buna benzer bir mouse aradım bayağı ama istediğimi bulamadım GM41'den başka, sanırım GM41 alacağım siz ne diyorsunuz?
GM51 de çıktı kampanya yakalarsanız, kaçırmayın.

Güzelmiş ama benim kullandıgım mouse göre uzunluğu kısa kalıyor ben 125 kullanırken birazcık kısa geliyor bana bu 122 miş.sanırım gm41 alacağım çoğu istediğim şeyi karşılıyor
İhtiyacınızı karşılar ama GM41 2021'de çıkmış bir mouse olduğu için şu an satılan fiyatına daha güncel sensörlü bir model alabilirsiniz. Tercihe kalmış.

İhtiyacınızı karşılar ama GM41 2021'de çıkmış bir mouse olduğu için şu an satılan fiyatına daha güncel sensörlü bir model alabilirsiniz. Tercihe kalmış.

Aradım ama gerçekten bir şey bulamadım en son bir tane mouse buldum onunda bir videosunu gördüm laglanıyordu bayağı çok aradım ama bulamadım istediğim gibi bir şey 2K fiyat bandında. 125mmden uzun, yüksekliği çok uzun olmayan tercihen 38'i geçmesin çok sesli switchleri olmasın yeter yoksa kablolu kablosuz önemli değil ama eğer varsa kablosuz tercihim olur.

Aradım ama gerçekten bir şey bulamadım en son bir tane mouse buldum onunda bir videosunu gördüm laglanıyordu bayağı çok aradım ama bulamadım istediğim gibi bir şey 2K fiyat bandında. 125mmden uzun, yüksekliği çok uzun olmayan tercihen 38'i geçmesin çok sesli switchleri olmasın yeter yoksa kablolu kablosuz önemli değil ama eğer varsa kablosuz tercihim olur.
Biraz yüksek de olsa belki de bu olur.

Asus ROG Gladius III Oyuncu Mouse

Bu da tam istediğiniz boyutlarda değil ama çok yakın ergonomik gelebilir.