Alperr71

Çalışkan
James eşeğe para verme. Bütçeyi arttırıp Dell alabilirsin. 10 numara monitördür. Forumlarda da sıkça önerilir, kullanıcısı çoktur.

Alternatif:

Fiyatı aylar önce 7-8 k civarıydı, kendim kullanıyorum çok memnunum.

2 tane ucuz 180Hz 0.5 ms 2K monitör buldum bu monitörler alınır mı? Alınırsa hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Bence kesinlikle alınmazlar. Çıkabileceğiniz bütçeyi yazarsanız güncel piyasaya göre bir öneride bulunabilirim.

James eşeğe para verme. Bütçeyi arttırıp Dell alabilirsin. 10 numara monitördür. Forumlarda da sıkça önerilir, kullanıcısı çoktur.

Alternatif:

Fiyatı aylar önce 7-8 k civarıydı, kendim kullanıyorum çok memnunum.

1 ve 3'ü deneyimleme şansım oldu gerçekten güzel modeller fakat DELL olanı BetaPlus satıcısından değil mutlaka başkasından almalı.

Bence kesinlikle alınmazlar. Çıkabileceğiniz bütçeyi yazarsanız güncel piyasaya göre bir öneride bulunabilirim.

1 ve 3'ü deneyimleme şansım oldu gerçekten güzel modeller fakat Dell olanı BetaPlus satıcısından değil mutlaka başkasından almalı.

Açıkçası çok bir bütçem yok Max çıkabileceğim bütçe 8k.

Lenovo da alınmaz hocam hepsi ReWrap-ReBrand olarak adlandırılan üretimler, Çin'de vs. ürettirip marka bastıkları ürünler, firmanın fabrikasının önünden bile geçmemiştir.
Yerinizde olsam biraz daha zorlayıp Gaming Gen üzerinden DELL G2724D modelini alırdım. İyzico %10 kampanyası ile birlikte 8820 TL'ye gelmiş oluyor. Ömürlük monitör almış olursunuz.

Lenovo da alınmaz hocam hepsi ReWrap-ReBrand olarak adlandırılan üretimler, Çin'de vs. ürettirip marka bastıkları ürünler, firmanın fabrikasının önünden bile geçmemiştir.
Yerinizde olsam biraz daha zorlayıp Gaming.Gen.TR üzerinden DELL G2724D modelini alırdım. İyzico %10 kampanyası ile birlikte 8820 TL'ye gelmiş oluyor. Ömürlük monitör almış olursunuz.

Bütçeyi artırabilirim ancak peşin fiyatına 3 taksit olursa yukarıda atılan Samsung Odyssey G6 nasıl sizce diğerlerine göre Hz'si daha yüksek.